Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Jaké vybrat lešení?

Potřebujete vybrat lešení na stavbu? Co třeba lešení Stabilo, ClimTec a nebo ProTec? Každé z nich má jiné výhody, možnosti nastavení a doporučení pro užívání. Všechna jmenovaná lešení jsou ale hliníková, a tudíž se vám budou dobře montovat a manipulace s nimi bude velmi jednoduchá.

 

Lešení Stabilo pro profesionální stavebníky

Na stavbu nebo hotový dům, ať už pro menší či větší opravy, se vám určitě bude hodit pojízdné hliníkové lešení. Nesporná výhoda hliníkového lešení je jeho malá hmotnost, která zaručuje jednodušší manipulaci. Pro stavbu hliníkového lešení budete potřebovat maximálně dva lidi. Lešení Stabilo je určeno hlavně pro profesionální používání. Lehké hliníkové lešení zespodu jistí masivní základový nosník s posuvným prvkem, který konstrukci zajišťuje výbornou stabilitu. Kolečka pro posouvání jsou bržděná, a proto se nemusíte bát, že vám lešení při práci někam ujede. Lešení Stabilo můžete pořídit v několika sériích, které se od sebe liší délkou podlahy a povolenou nosností.

 

Lešení ClimTec pro úpravy interiéru!

Pokud byste doma uvítali malé lešení na drobné úpravy a nechcete si kupovat rozměrnou konstrukci pro profesionály, pak je tu pro vás lešení ClimTec. Toto lešení se hodí nejen do domácnosti, ale i pro drobné živnostníky a řemeslníky. Lešení ClimTec můžete pořídit ve třech základních pracovních výškách a to do 3 m, 5 m a 7 m. Díky malým rozměrům můžete lešení použít i v interiérech. Protože se jedná pojízdné hliníkové lešení, jeho montáž vám nezabere příliš času a dá se zvládnout i bez nářadí. Toto malé lešení také budete moci případně přemístit dveřmi i ve smontovaném stavu.

 

Další lehké hliníkové pojízdné lešení obsahuje řada lešení ProTec. Toto lešení je určeno jak pro profesionály, tak pro zručné domácí kutily. Jeho výhodou je maximální výška 14,30 m. I toto lešení je možné rychle smontovat bez využití nářadí.

Comments are closed.