Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Dekorační a stínící technika pro byty i kanceláře

K moderním interiérovým prvkům, které se ideálně hodí do vašich domovů i kanceláří, patří designová dekorační a stínící technika. Na výrobu a montáž žaluzií, rolet či ochranných sítí proti hmyzu se specializuje zlínská firma h-mont. Profesionální a zkušený tým realizuje zakázky jakéhokoliv rozsahu převážně ve Zlínském a Jihomoravském kraji.

 

Pokud chcete mít doma nebo v kanceláři elegantní a funkční žaluzie, můžete si vybrat ze dvou variant. První variantou jsou horizontální žaluzie, hliníkové nebo dřevěné, které vaše soukromí dokonale ochrání a postarají se o příjemné klima v místnosti. Vybrat si spotřebitelé mohou i vertikální žaluzie, textilní nebo plastové. Díky nim získají perfektní zastínění i možnost dotvoření místnosti po estetické stránce.

 

Sítě proti hmyzu podle potřeb zákazníka

Tým zlínské firmy h-mont můžete kontaktovat i v případě, sháníte-li praktické sítě proti hmyzu. Firma vám ochranná síta do oken (rolovací nebo pevná) vyrobí a namontuje na klíč, přesně podle vašich konkrétních požadavků. Objednat si můžete také nainstalování dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

 

K dalším špičkovým produktům od firmy h-mont patří designově nápadité rolety. Vkusné látkové rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu a nároční zákazníci si mohou nechat u každé rolety namontovat i kazetové boxy, které chrání navinutou látku. Na odvedenou práci a veškeré zboží zlínská firma poskytuje prodlouženou záruku v délce 36 měsíců.

Comments are closed.