Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Žaluzie a rolety přímo na míru

Špičková práce a rychlý termín – to jsou hlavní přednosti zlínské firmy h-mont. Její profesionální tým se zabývá výrobou a montáží veškeré dekorační a stínící techniky. U firmy h-mont si můžete pořídit například moderní žaluzie, v různém designovém či barevném provedení. V předem dohodnutém termínu vám je firma na zakázku vyrobí a také namontuje.

 

K oblíbeným produktům patří textilní nebo plastové vertikální žaluzie, od kterých může zákazník očekávat dotvoření interiéru po estetické stránce a samozřejmě dokonalé zastínění. Vybrat si z pestré nabídky můžete i žaluzie horizontální. Hliníkové nebo dřevěné horizontální žaluzie uživateli garantují perfektní ochranu soukromí a zlepšení tepelných poměrů v místnostech.

 

Co s dotěrným hmyzem?

Profesionálové z firmy h-mont umí na zakázku vyrobit a odborně namontovat také spolehlivé a praktické sítě proti hmyzu. Ochranná síta do oken existují ve dvou variantách, a to rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). Šikovní pracovníci vám na přání přijedou instalovat i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

 

I v případě, sháníte-li elegantní látkové rolety s nadčasovým designem, můžete kontaktovat firmu h-mont. Rolety lze ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu, a také si zákazníci mohou nechat instalovat kazetové boxy, které skvěle chrání navinutou látku. U firmy h-mont, působící hlavně na Zlínsku a jižní Moravě, máte vždy záruku kvalitně odvedené práce za dostupné ceny!

Comments are closed.