Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní stínící technika s módním designem

Veškerá stínící technika, kterou si pořizujete do svých domovů či kanceláří, může být nejen praktická, ale i moderní a designově nápaditá. Přesvědčí vás o tom produkty zlínské firmy h-mont, která se zabývá výrobou a montáží žaluzií, rolet nebo ochranných sítí proti hmyzu. Tým firmy, který tvoří zkušení a šikovní pracovníci, působí převážně ve Zlínském v Jihomoravském kraji.

 

H-mont vám na zakázku vyrobí elegantní a funkční žaluzie, a to buď horizontální nebo vertikální. Oblíbené horizontální žaluzie, hliníkové či dřevěné, vaše soukromí ochrání a postarají se o příjemné klima v místnosti. Pokud si vyberete vertikální žaluzie (textilní nebo plastové), získáte perfektní zastínění i možnost dotvoření místnosti po estetické stránce.

 

Ochranné okenní sítě     

Profesionální tým firmy h-mont vyrábí a montuje také sítě proti hmyzu, které si můžete pořídit do všech typů oken v rodinném domku i panelovém bytě.  Na vaše přání zlínská firma vyrobí a odborně namontuje ochranná okenní síta, rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). A objednat si můžete i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

 

Sháníte-li nové rolety, u firmy h-mont si dobře vyberete z pestré škály produktů s nadčasovým designem. Vkusné látkové rolety vám firma nejen vyrobí, ale i precizně namontuje. Rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu, a pokud patříte k náročným zákazníkům, můžete si nechat nainstalovat i kazetové boxy, které dokonale ochrání navinutou látku.

Comments are closed.