Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Články s tématy virtuální kancelář a založení s.r.o.

Dnešní článek přináší čtenářům ucelené odpovědi na tyto otázky: Proč zřídit virtuální kancelář? Jaký je význam prokuristy při založení s.r.o.? Více podrobných informací již najdete níže i s odkazy na konkrétní vybrané články, kde jsou k dispozici všechny důležité informace o těchto důležitých tématech.

Proč zřídit virtuální kancelář?

V prvním článku s názvem “Proč zřídit virtuální kancelář” se dočtete, že všechno co potřebujete k úspěšnému rozvoji vašeho podnikání naleznete na jediném místě a to ve virtuální kanceláři Praha. Zjednodušíte si život a svěříte se do rukou odborníků. Díky dlouholetým zkušenostem dokáží zajistit ekonomicky maximálně přínosný a stabilní provoz vaší kanceláře. Kromě chodu virtuální kanceláře zajistí také služby jako je administrativa, účetnictví nebo právní poradenství. Více informací o tématu virtuální kancelář se dozvíte v článku.

Význam prokuristy při založení s.r.o.

Druhý článek s nadpisem “Význam prokuristy při založení s.r.o.” rozebírá, že každodenním jednáním za společnost je standardně pověřen tzv. statutární orgán, v případě s.r.o. je jím jednatel. Ten nese zároveň i odpovědnost, aby jednal s péčí řádného hospodáře a nepřivedl společnost k úpadku. Jednatel může prostřednictvím plné Ovšem společníci s.r.o. mohou pověřit i jinou osobu k vykonávání právních úkonů. Pak dále v článku zazní tyto důležité body:

  • Typy prokury v s.r.o.

  • Prokurista – vznik oprávnění

  • Podpis prokuristy

  • Zánik prokury

Comments are closed.