Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

O prázdninách si pozvěte klauna

Vážení, seznamte se. Představují se vám Fešák Píno a Bóňa BON Bóňa – přátelé všech malých i velkých dětí. Už pouze jejich samotné internetové stránky fesakpino.cz jsou kouzelně hezké, krásně se v nich čte a listuje, takže nemůžete minout například pálení čarodějnic ani veselé Velikonoce. I když zrovna právě teď nejsou aktuální, stejně jako Den dětí nebo zahájení školního roku, když jsou před námi prázdniny, vědět o těchto skvělých vystoupeních pro děti dopředu se prostě vyplatí.

Seznamte se osobně

Internet, fenomén dneška, je sice skvělá věc, ale osobní seznámení je osobní seznámení. Pokud byste se tedy chtěli s klaunem Fešákem Píno, případně také s jeho kamarádkou se zvláštním jménem Bóňa BON Bóňa, seznámit osobně i vy, máte příležitost zúčastnit se některé z hromady akcí pro děti, například dětského karnevalu, a pořadů pro děti, které pro vás ti dva připravují a vymýšlejí.

Společně si zazpívejte

Blíží se prázdniny, nádherný čas nejrůznějších dětských oslav, které se společně s klaunem na oslavu dají dokonale rozjet. Pokud navíc zazní jeho skvělé písničky pro děti, radost a veselí mohou být dokonalé. Když budete chtít, určitě si některé z písniček osvojíte a pokud si zakoupíte cédéčko, budete si je pak moci zpívat doma každý den, odpočívat u nich, či právě naopak cvičit a pořádně se vyřádit.

Zlaté paní učitelky

Už tady byla zmínka o prázdninách, které jsou na spadnutí. Ovšem to neznáte paní učitelky. Představte si, že většina z nich už nyní pomýšlí na to, jak co nejlépe přivítat své děti právě po prázdninách. A tak se nemůžeme divit, že těm hodným paním učitelkám pomalu prasklá hlava. Teď aby řešily dohromady spoustu věcí. Možná se teprve chystají vyrazit s dětmi na výlet, musejí však také připravit vysvědčení, a přitom dokáží přemýšlet o začátku nového školního roku. Jednoduché řešení jim nabízí fesakpino - udělá zahájení školního roku za ně!

Comments are closed.