Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Letní sněhulák, Jsem pes nebo Sladký moře – báječné písničky pro děti

Dokud se zpívá, ještě se neumřelo – svatá pravda, Jarku Nohavico. Vést děti k písničkám, které je pak budou provázet po celý život, je velmi důležité. Škola na to většinou nestačí, protože v ní to není ani tak o písničkách, jako o „hudebce“, kterou nemá každý rád. Proto je důležité s písničkami začít v co nejranějším věku, nejlépe hned od věku miminkovského. Písničky totiž nepřináší pouze radost, ale pro vývoj dětí jsou nesmírně důležité. Dokáží je uklidnit, rozesmát, roztancoval, ale také je poučit. Dopřejte i vy svým dětem poznat kouzlo písniček pro děti, které si mohou zazpívat společně s klaunem pro děti Fešákem Píno a jeho kamarádkou Bóňou BON Bóňou na některém z jeho pořadů pro děti. Na akce pro děti je totiž klaun Fešák Píno opravdový odborník.

Oslavte narozeniny svých dětí ve společnosti klauna Fešáka Píno

Čekají vašeho potomka narozeniny? Určitě mu uděláte obrovskou radost narozeninovým dortem a hezkým dárkem. Nezapomeňte mu však také pozvat hravého, veselého a pestrobarevného kamaráda, který nezkazí žádnou dětskou oslavuklauna na oslavu. Pobaví a rozesměje nejen vaše děti, ale i vás samotné. Uvidíte, že se vám všem v jeho společnosti bude tak líbit, že co nevidět společně zamíříte na jeho vystoupení pro děti nebo uspořádáte další dětskou oslavu. Klaun Fešák Píno si s sebou může vzít i kamarádku Bóňu BON Bóňu, aby radost a veselí byly naprosto dokonalé.

S Fešákem Píno (fesakpino.cz) zvládnete vše hravě

Chystáte se uspořádat kulturní akci pro malé či velké děti? Máte v plánu dětský karneval? Přemýšlíte, jak naložit s pálením čarodějnic, Dnem dětí, nebo jak uspořádat Veselé Velikonoce? Myslíte si, že už nyní je vhodné popřemýšlet o zahájení školního roku 2016 – 2017? Kontaktujte Josef Baču (Fešák Píno) na fesakpino.cz a budete mít po starostech.

Comments are closed.