Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vyzkoušejte dětské tábory Letního Sněhuláka

Stále ještě přemýšlíte o tom, kam se svým dítětem nebo dětmi na letní tábor? Naše doporučení zní – vyzkoušejte dětské tábory Letního Sněhuláka, a to hned z několika důvodů:

  • Nabídka pestrého programu, zaručeně kvalitního a originálního.
  • Stěžejní náplní letních dětských táborůse Sněhulákem jsou zážitky a dobrodružství, Indoorové i outdoorové aktivity plné prvků zážitkové pedagogiky a výchovy s prožitkem.
  • Letní Sněhulák se na děti vždy pořádně nachystá, proto jim může nabídnout spoustu zábavních atrakcí, nápojové a čokoládové fontány lasery, profesionální zvuk, přístroje pro výrobu mlhy, bublin, pěny, sněhu, vybavení pro paintball a airsoft, bonbónové automaty, cukrovatový a popcornový výrobník, tématické dekorace a mnoho dalšího …
  • Letní Sněhulák se může pochlubit dlouholetou zkušeností v organizaci a detailním plánování pobytových akcí pro děti. Díky zodpovědné práci při tvorbě programu je vždy dosaženo maximální spokojenosti dětí.
  • Každý letní tábor pro děti je připravován jako naprostý originál s novými zážitky pro denní i noční adrenalin.
  • Profesionalita personálu je samozřejmostí. Mnoho vedoucích se rekrutuje z dětí, které dětským táborem prošly a postupně odrostly táborovým střevícům. Přípravná soustředění, bezpečnostní a zdravotní školení jsou naprostou nezbytností.

LDT Letní Sněhulák 2016 – Tábor plný zážitků

Program letního tábora pro děti LDT Letní Sněhulák 2016 – Tábor plný zážitků, odstartuje u obce Velká Hleďsebe nedaleko Mariánských Lázní v karlovarském kraji dne 17. 7. 2016. První turnus je však již beznadějně obsazen. Pro velký zájem bude konán i druhý běh tohoto tábora, tedy 2. turnus, a to od 31. července 2016.

I letos se můžete těšit na Fešáka Píno

Hlavním vedoucím letošních letních táborů Letního Sněhuláka je stejně jako v minulých letech profesionální herec, moderátor a dětský bavič Josef Bača, kterého můžete znát i z jiných akcí pro děti jako Fešáka Píno.

Comments are closed.