Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Využijte naší virtuální kancelář

Hodláte začít podnikat a přemýšlíte, jak to udělat se sídlem firmy a kanceláří, kterou vlastně ani nepotřebujete? Díky novelizaci zákona, která vzešla v platnost v roce 2009 již nemusí právnické osoby mít oficiální sídlo tam, kde skutečně své podnikání provozují. V praxi to znamená to, že nemusíte platit za pronájem kanceláře, ač ji vůbec nevyužíváte. Vy tedy klidně můžete působit v Ostravě a mít sídlo firmy v Praze či kdekoli jinde. Výhodná je pro právnické osoby jiná varianta, a to virtuální kancelář Praha. Ta dokáže šetřit náklady a poskytuje i řadu jiných výhod.

Co je to virtuální kancelář?

Těm z vás, co není pojem virtuální sídlo zcela znám, máme vysvětlení. Jde o to, že si můžete pronajmout adresu, kterou nebudete fyzicky využívat. Zde tedy budete mít virtuální kancelář. Nicméně, v případě, že si přece jen budete potřebovat na dané adrese sjednat schůzku s klientem, bude pro vás v daných prostorách kupříkladu zasedací místnost, kterou využít můžete. Společně s vámi si tutéž virtuální kancelář pronajmou další podnikatelské subjekty. Díky tomu je cena za pronájem takového virtuálního sídla zanedbatelná. Společnost, která se zabývá poskytováním virtuálního sídla, vám bude přeposílat korespondenci a řešit i jiné další administrativní úkony.

Další zajímavé služby virtuální kanceláře

S pronájmem virtuální kanceláře jsou spojeny i další zajímavé služby. Za příplatek lze v případě potřeby využívat zasedací místnost (např. pro jednání s klienty) nebo skutečné kanceláře. O vaši korespondenci se bude starat zkušený administrativní pracovník, který vždy přepošle na vámi zvolenou adresu. Postará se i o vyřizování telefonních hovorů a o jednání s úřady. Mezi další nadstandardní služby, které poskytovatelé virtuálních sídel nabízí, je např. vedení účetnictví. A vy se budete starat jen o to nejdůležitější – o vlastní podnikání.

Pokud vás virtuální kancelář Praha zaujala, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o. a vyberte si z pestré nabídky adres v rámci různých pražských lokalit. Měsíční cena za pronájem virtuálního sídla začíná na několika málo stech korunách.

Obraťte se na Profi-kancelář s.r.o. na www.profi-kancelar.cz a vaše podnikání dostane naprosto novou a daleko lepší tvář. S výsledkem budete více, než spokojeni.

Comments are closed.