Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Virtuální adresa firmy v Praze

Kvalitní sídlo firmy Praha je ve své podstatě model virtuální kanceláře, kdy si pronajímáte především možnost sídlit na konkrétní adrese, nikoliv plnohodnotné fyzické prostory v podobě kanceláří. I díky tomu jsou náklady na tuto službu skutečně minimální a zároveň vám zajišťují poměrně značnou prestiž.

Nabízené služby virtuální kanceláře

Tento projekt zajišťuje virtuální kancelář pro firmy, které hledají dlouhodobé sídlo firmy v centru Prahy pro případ, že nepotřebujete vlastnit každý den svojí kancelář. Tyto programy se řadí do tří druhů podle potřeby zákazníků.

Program MINI-SÍDLO

Základní program MINI-SÍDLO kde pro vás bude zajištěno sídlo bez dalších služeb. Zahrnuje označení společnosti u vstupu v souladu s živnostenským zákonem. Je zde také možnost zakoupit si další služby a tento balíček si tím vylepšit.

Program PROFI-SÍDLO

Program PROFI-SÍDLO je nejčastější variantou, která je poptávána. Tímto programem budete vlastnit neomezený příjem a okamžité oznamování korespondence, pravidelné měsíční přeposílání, jedno expresní doslání korespondence na vyžádání zdarma a vlastní pevnou linku přesměrovanou na váš telefon. Je vám také poskytnuta v sídle firmy jednací místnost pro jednání s úřady zdarma.

Rozšířené sídlo společnosti – PROFI-KANCELÁŘ

Jedná se o nejkomplexnější variantu, která obsahuje rozšířenější sadu služeb. V zásadě program PROFI-KANCELÁŘ rozšiřuje výše uvedený program PROFI-SÍDLO o týdenní přeposílání pošty, zákaznickou linku s operátorem (představení jménem vaší společnosti, přepojení nebo převzetí vzkazu), zasedací místnost na 2 hod. měsíčně zdarma (včetně občerstvení) a 20% slevu na pronájem kanceláře, zasedačky a další služby.

Sídlo firmy může být situováno v  centru hlavní metropole, v různých kancelářských budovách, které se nachází třeba na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo na Praze 9, a o něž je patřičný zájem.

Comments are closed.