Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

SMS zprávy zdarma do všech sítí

Potřebujete poslat esemesku do sítě O2, ale nemáte kredit? Využijte naši novou SMS bránu, která Vám umožní snadné a rychlé odesílání SMS zpráv nejen do sítě O2 zcela zdarma a bez jakékoliv registrace. Na našich stránkách www.sms-o2.cz najdete spolehlivou a rychlou SMS bránu, přes kterou můžete kdykoliv poslat esemesky a to v libovolném množství.

SMS nejen do sítě O2

Velkou předností naší SMS brány je to, že jejím prostřednictvím můžete posílat esemesky nejen do sítě O2, ale i na mobilní čísla ostatních českých operátorů. Můžete tak poslat jednu SMS zprávu na O2, druhou na T-Mobile a třetí na Vodafone a to vše z jedné jediné SMS brány. Vše je zcela zdarma a není ani nutná žádná registrace nebo vyplňování osobních údajů.

Neomezený počet SMS

Dalším velkým plusem, díky kterému je naše SMS brána lepší než většina konkurenčních, je to, že si z ní můžete odeslat libovolné množství SMS zpráv. Na našem SMS portálu nejste ničím omezeni, takže si můžete zcela zdarma odeslat tolik esemesek, kolik potřebujete. V kombinaci s tím, že můžete posílat textové zprávy na čísla všech mobilních operátorů je naše stránka jednou z nejlepších SMS bran v Česku.

Inspirace na SMS přání

Kromě samotné možnosti odeslat zdarma SMS zprávy do sítí všech operátorů Vám nabízíme také předpřipravené esemesky vhodné k různým příležitostem. Ať už chcete popřát krásné Vánoce, vše nejlepší do Nového roku, blahopřání k svátku či narozeninám, nebo jen přání na dobrou noc, u nás si můžete vybrat ze spousty krásných SMS přání, které jen zkopírujete do formuláře a odešlete. Přání můžete poslat kolik chcete a nikdy neplatíte ani korunu – naše služby jsou vždy bezplatné.

Comments are closed.