Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Dekorační a stínící technika – moderní doplněk vašich domovů

Plánujete pořídit si do interiéru rodinného domku, panelového bytu nebo kanceláře špičkovou stínící techniku? Obrátit se můžete na spolehlivou firmu h-mont, která se specializuje na výrobu a montáž žaluzií, rolet či ochranných sítí proti hmyzu. Odborný tým firmy h-mont realizuje zakázky jakéhokoliv rozsahu především ve Zlínském a Jihomoravském kraji.

Pokud jste se rozhodli pro moderní žaluzie, můžete si vybrat ze dvou variant. První variantou jsou horizontální žaluzie, které firma dodává buď hliníkové, nebo dřevěné. Díky horizontálním žaluziím bude vaše soukromí chráněno opravdu dokonale. Jestliže si vyberete vertikální žaluzie (textilní nebo plastové), získáte perfektní zastínění i možnost dotvoření místnosti po estetické stránce.

Dveřní nebo okenní sítě proti hmyzu

Neváhejte šikovný tým firmy h-mont kontaktovat i v případě, sháníte-li praktické sítě proti hmyzu. Zlínská firma vyrábí a instaluje ochranná síta do oken (rolovací nebo pevná), ale na vaše přání namontuje také dveřní sítě proti hmyzu (včetně plisovaných dveřních sít).

K dalším produktům, které zlínská firma zákazníkům nabízí, patří elegantní a funkční rolety. Vkusné látkové rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu a nároční zákazníci si mohou nechat u každé rolety namontovat i kazetové boxy chránící navinutou látku. Na odvedenou práci a veškeré zboží od firmy h-mont je poskytována prodloužená záruka 36 měsíců.

Comments are closed.