Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

H-mont.cz – široký výběr stínících prvků

Používáte k zastínění běžné textilní závěsy, ale uvažujete o moderní stínící a dekorační technice? Neváhejte kontaktovat zlínskou firmu h-mont, která se zabývá výrobou a montáží žaluzií, rolet či ochranných sítí proti hmyzu. H-mont realizuje zakázky jakéhokoliv rozsahu především ve Zlínském a Jihomoravském kraji.

Pokud jste se rozhodli pro moderní žaluzie, tým firmy vám je vyrobí na klíč a také odborně namontuje. Kvalitní žaluzie si můžete vybrat z dvojího provedení, tedy horizontální nebo vertikální. Dáte-li přednost hliníkovým či dřevěným horizontálním žaluziím, bude vám garantována dokonalá ochrana soukromí i zlepšení tepelných poměrů v místnostech. Jestliže si vyberete textilní nebo plastové vertikální žaluzie, získáte perfektní zastínění i možnost dotvoření místnosti po estetické stránce.

Hmyzu „vstup“ zakázán!

Obtěžuje vás v teplých měsících ve vašem interiéru dotěrný hmyz? Pořiďte si spolehlivé a praktické sítě proti hmyzu. Zlínská firma vyrábí a instaluje ochranná síta do oken (rolovací nebo pevná), ale na vaše přání přijedou šikovní pracovníci namontovat i dveřní sítě proti hmyzu (včetně plisovaných dveřních sít).

Pokud potřebujete vyrobit na zakázku elegantní a funkční rolety, také můžete využít kompletních služeb firmy h-mont. Vkusné látkové rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. Nároční zákazníci si mohou nechat u každé rolety namontovat i kazetové boxy chránící navinutou látku. Na veškeré zboží od firmy h-mont je poskytována prodloužená záruka 36 měsíců.

Comments are closed.