Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Pronájem billboardů Brno

Reklamní billboardy v Brně

 

Chcete na sebe (či na svojí firmu) upozornit v Brně a jeho okolí? Jestli ano, tak čtěte dále.

Billboard Plus

Naše společnost nesoucí název Billboard Plus vlastní desítky reklamních ploch v Brně a jeho okolí a svým zákazníkům je nabízí k jak dlouhodobému, tak krátkodobému pronájmu.

Dejte o sobě vědět

Jestli se chcete pyšnit novým přísunem zákazníků, potom nenajdete lepší a účinnější volbu, než ta ve formě billboardů.

Outdoorové billboard plochy

Plochy společnosti Billboard Plus jsou outdoorové, což znamená, že se na ně dá nejen vylepit klasický billboardový plakát, ale specialitou našich ploch je, že se na ně dá pověsit banner (plachta). Tato varianta je vhodná pro dlouhodobější prezentace, zejména propagaci jména a vzhledu firmy, použití billboardu jako směrovky, apod.

Výroba

Billboard Plus umí vyrobit banner tak, aby se na něj dala nalepit například šipka s uvedením vzdálenosti k provozovně, nebo texty typu „nově otevřeno“ a podobně. Volné plochy na billboard jsou umístěny po celém Brně a v jeho širokém okolí.

Tento polep může být i reflexní, tedy ve tmě bude svítit v odrazu reflektorů aut. Poté, co pobočka přestane být novinkou, nebo si zvolíte jinou čtvrť k prezentaci, polep sundáme a můžete se prezentovat v jiné části Brna a okolí, aniž by Vám vznikl náklad s výrobou nového média.

Comments are closed.