Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kompletní reklamní servis

AC marketing – kompletní reklamní servis

 

Zakládáte novou společnosti, či nějaký projekt a chcete mu dopřát popularitu a vysoký přísun nových návštěvníků (potencionálních zákazníků)? Tak to čtete zcela správně.

AC Marketing s.r.o.

Naše společnost nabízí všem zákazníků kompletní reklamní servis se vším, co k tomu náleží a patří!

Nabídka

-        Tisk letáků, vizitek – chcete si nechat vytisknout svoje vlastní vizitky za skvělé ceny, či chcete pustit do oběhu Vaše vlastní návrhy reklamních letáků? Tak to jste u nás správně!

 

-        Tvorba internetových stránek – chcete svojí firmu prezentovat i pomocí online formy, či si chcete založit svoje vlastní stránky, kde budete prezentovat svoje služby, či sami sebe? Opět jste zde správně

 

-        Billboardy – Návrhy, vytvoření a samotné umístění Billboardů v Brně a jeho širokém okolí – chcete o sobě, či své firmě dáte vědět široké veřejnosti? Potom není snazší způsob než pomocí billboardů na frekventovaných místech, kolem kterých denně projde desítky tisíc lidí.

 

-        Reklamní kampaň – chcete uspořádat reklamní kampaň, která Vám přinese příliv nových zákazníků? Potom vyzkoušejte naše pestré a kvalitní služby reklamního marketingu!

 

Motto

Naším hlavním mottem je „Váš zisk je náš cíl“ a toho se také držíme nabízíme kompletní reklamní servis, který Vám přinese úspěch a zisk!

 

Comments are closed.