Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení nové s.r.o.

V článcích níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých námětů souvisejících také se založením nové s.r.o. Například vám příspěvky zodpoví tyto otázky:

  • Založení s.r.o. pro malířství, lakýrnictví a natěračství

  • Jaké výhody přináší virtuální sídlo podnikatelům?

Odkazy na jednotlivé články najdete níže…

Založení s.r.o. pro malířství, lakýrnictví a natěračství

V prvním článku s názvem “Založení s.r.o. pro malířství, lakýrnictví a natěračství” se dočtete, že pokud se chystáte založit si s.r.o. jako malíř, lakýrník nebo natěrač, tak v rámci živnosti Malířství, lakýrnictví, natěračství lze provádět všechny druhy malířských prací veškerými materiály včetně přípravy podkladů pro malbu a nátěr v interiéru a exteriéru novodobých i historických objektů. Lze také tapetovat a lepit dekorační prvky. Více informací se dozvíte v článku.

Jaké výhody přináší virtuální sídlo podnikatelům?

Druhý článek s titulkem “Jaké výhody přináší virtuální sídlo podnikatelům?” vás bude informovat, že virtuální sídlo může přinést firmě i podnikateli řadu výhod. Jaké vlastnosti má spolehlivé virtuální sídlo? Pronájem vlastní kanceláře přináší kromě nemalých výdajů rovněž povinnosti, kterým se začínající nebo vysoce efektivní podnikatel rád vyhne. Ani menší firmy s týmem zaměstnanců pracujících u klientů nebo z domova nechtějí platit za kanceláře desítky tisíc měsíčně. Zároveň pro většinu podnikatelů není bezpečné ani reprezentativní umístění sídla ve vlastním domě či bytě. Obecně platí, že kvalitní virtuální sídlo je lepší než vlastní kancelář bez stálé recepční. A to jak z hlediska image, tak i přebírání korespondence a obsluhy zákaznické linky. Dále již čtěte článek.

Comments are closed.