Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Zvažujete mít své sídlo firmy na hezké adrese?

Cílem každého podnikatele je především zisk a růst firmy. Mnoho majitelů firem je však nuceno věnovat podstatnou část svého času běžným provozním činnostem, jako je administrativa, legislativa a organizace. V konečném součtu jim už nezbývá potřebné penzum času na klíčové aktivity vedoucí právě ke kýženému zvyšování obratu a budování firmy.

Společnost Profi-kancelář s.r.o. se snaží podnikatelům uvolňovat ruce pro opravdový byznys a provozní záležitosti si bere do své režie. Profi-kancelář umí poskytnout například virtuální sídlo firmy, založit s.r.o., prodat ready-made firmu, obsluhovat zákaznickou linku, vést účetnictví a mnoho dalšího.

Výběr ze čtyř prestižních adres v centru Prahy

Profi-kancelář s.r.o. nabízí sídlo firmy v Praze na čtyřech různých adresách. Zájemce si tak může zařídit sídlo své firmy například na exkluzivní adrese ve Školské ulici na Praze 1. Na výběr je také několik balíčků služeb. Nejlevnější varianta zahrnuje registrační sídlo společnosti, označení firmy a IČ na budově a služby recepce včetně obsluhy návštěv. Další balíčky služeb navíc obsahují například příjem a osobní odběr pošty, měsíční nebo týdenní dosílání, skenování pošty, telefonní linku s přesměrováním nebo obsluhou, místnost pro jednání s úřady, pronájem zařízené kanceláře a další administrativní služby.

Výhody umístění sídla v Praze

Umístění sídla firmy v Praze s sebou nese mnoho výhod. Jak již bylo řečeno, v porovnání s menšími městy je Praha méně na očích finančnímu úřadu. Naopak více na očích bude firma potenciálním klientům a zákazníkům. Samo o sobě vypovídá prestižní pražské sídlo také o důvěryhodnosti a celkové úrovni společnosti.

Virtuální kancelář s možností reálného využití

Na rozdíl od konkurence nabízí Profi-kancelář kromě pouhého využití adresy také možnost nárazového zapůjčení opravdové kanceláře k realizaci obchodní schůzky. Samozřejmostí je i profesionální recepce, která je vždy připravena mile přivítat jakoukoliv návštěvu. A to vše za velmi přijatelné ceny.

Na co si dát pozor při výběru virtuální kanceláře?

Nejdůležitější je pečlivě vybrat spolehlivého provozovatele. Výběr je vhodné učinit výhradně z poskytovatelů, kteří jsou na trhu virtuálních kanceláří již delší dobu. U nových a neprověřených pronajímatelů hrozí brzké změny, nenadálé ukončení činnosti nebo zkrachování. Zákazník z řady podnikatelů za to může zaplatit svým časem (úsilí na další reorganizaci) i penězi (pokud měl dopředu zaplacený nájem). Proto nelze hledět jen na cenu pronájmů. Důležité jsou reference a historie vybraného provozovatele. Mezi nejstarší provozovatele patří právě Profi-kancelář s.r.o., která dlouhodobě garantuje kvalitní servis a prvotřídní služby při poskytování virtuálního sídla firmy.

Comments are closed.