Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Problémy nohou jsou velmi rozšířeným jevem

Vědecké studie poukazují na to, že více než polovina dospělého obyvatelstva trpí problémy nohou, jako je spadlá klenba, vystouplý kloub, příčně plochá a plochá noha.

 

Dopad problémů nohou na celý pohybový aparát a na výkonnost člověka je nesporný. Postiženému však lze prostřednictvím profesionálně upravené obuvi nebo vložek do obuvi účinně pomoci. Velkým přínosem jsou individuální ochranná řešení pro každého zaměstnance z nabídky uvex.

Jako poskytovatel systému s výrobní kompetencí prosazuje uvex své poslání také v oblasti ortopedie. uvex staví a rozšiřuje svoje aktivity v segmentech individuálních pomůcek pro ochrannou obuv.

Individuálním řešením uvex medicare se existující medicínské problémy s nohami odstraňují kompletně, s přispěním odborných ortopedických speciálních řešení a v kombinaci s nabídkou ochranné pracovní obuvi uvex.

Pokud se jedná o individuálně upravené vložky, úpravu obuvi nebo speciální bezpečnostní obuv – všechna ortopedická řešení spol. uvex jsou vždy nabízena v kombinaci s bezpečnostní obuví uvex a certifikována ve zkušebním a výzkumném institutu.

Především u individuálně upravovaných řešení výrobků je pro zákazníky velice důležité nabídnout rychlý, dostupný a odborný servis na místě.

Firmy, které v České republice chtějí zajistit pro své zaměstnance kvalitní ortopedickou bezpečnostní obuv, se mohou s důvěrou obrátit na odborně proškolené pracovníky společnosti UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochranna-obuv/vyhody-produktu/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/lanky/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/lanky/problemy-nohou-jsou-velice-rozsirenym-jevem/

Comments are closed.