Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Jak být doma v pohodě? Obstarat si venkovní stínění!

Léto, to je koupání, ale především suché a horké počasí. Dobře to známe z minulých let. I když se může zdát, že letošní červenec je zatím tak nějak v normálu, ostré slunce se do našich příbytků stejně snaží dostat za každou cenu a vyhřát interiéry našich bytů, domů, chat a chalup na co nejvyšší možnou míru. Je fajn, že se jim můžeme bránit venkovním stíněním i vnitřním stíněním. Netrapte se nadměrným teplem a buďte doma v pohodě. Venkovní žaluzie, vnitřní žaluzie a látkové rolety, vám umožní prožívat zbytek letošního léta v klidu a míru. Obraťte se na společnost Suncare hned teď. Výzva je určena všem lidičkám z České republiky! Avšak vy, kteří máte to štěstí, že žijete na Moravě nebo v Praze, radujte se, neboť vaše objednávky budou upřednostněny.

Zahradní pergola je jednička

Není nic krásnějšího, než sedět v letních měsících pod zahradní pergolou. Stoleček, křesílka, lehátko, voňavé kafíčko a dobrá knížka – paráda, co říkáte? To všechno samozřejmě můžete provozovat i bez zahradní pergoly. Věřte ale, že čas strávený venku na zahradě se vám velmi výrazně zkrátí. Před sluncem se totiž nebudete mít kam schovat a budete vyhledávat přítmí a chládek v interiéru. (Samozřejmě v případě, že jste si od společnosti Suncare zajistili dostatečné venkovní a vnitřní stínění.)

Vrata a brány proti zlodějům a proti bodavým vetřelcům sítě proti hmyzu

Letní období je také vhodný čas na dokončení stavebních prací, jejichž součástí jsou také vrata a brány. Sekční nebo rolovací garážová vrata zabezpečí garáž ve vašem dokončeném rodinném domě a jakmile přidáte oplocení, bude vaše teritorium dokonale vymezené a zabezpečené. Zabezpečit byste si však měli i okna a dveře proti drobným a bodavým vetřelcům. Bez sítí proti hmyzu se snad už nedá ani žít. Můžete si samozřejmě nechat viset v každém pokoji z lustru mucholapku, ale určitě uznáte, že to není ta nejlepší varianta.

Comments are closed.