Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Rekonstrukce domu a bytu

Pro rekonstrukci bytu či domu se rozhodujeme ve chvílích, kdy nemovitost vyžaduje náročnější opravy a kdy obyvatelé chtějí přizpůsobit bydlení současným trendům a možnostem.

 

Žádná modernizace a rekonstrukce není nijak levnou záležitost. Pokud se tedy pro rekonstrukci domu či bytu rozhodnete, je nutné vše do nejmenšího detailu promyslet. Dispoziční řešení musí odpovídat životnímu stylu a potřebám všech jeho obyvatel. Právě promyšlenost a optimální vyřešení všech detailů udělá z obytného prostoru ideální interiér pro život jeho uživatelů.

Už při zpracovávání návrhu řešení je vhodné využít zkušeností odborníků, kteří se navrhováním interiérů zabývají a kteří rekonstrukce řeší.

Mezi zkušené firmy zabývající se rekonstrukcemi starších domů a bytů patří společnost Stav Agency  s.r.o. z Liberce. Odborní pracovníci společnosti Stav Agency na základě vašich představ a požadavků zpracují situační návrh, doporučí způsob řešení, upřesní rozsah prací a zpracují hrubou cenovou kalkulaci. Jakmile bude návrh odsouhlasen, firma zpracuje projektovou dokumentaci a vypracuje přesnou cenovou nabídku. Jestliže bude nutné vyřídit stavební povolení, společnost Stav Agency zajistí veškeré dokumenty a v případě zájmu stavební povolení vyřídí. Samotná přestavba je realizována na základě smlouvy o dílo s uvedením termínu zahájení a ukončení prací. Po ukončení realizace je dílo předáno formou předávacího protokolu.

http://www.stav-agency.cz/stavebni-cinnost

http://www.stav-agency.cz/clanky

http://www.stav-agency.cz/clanky/rekonstrukce-domu-a-bytu

Comments are closed.