Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Úklid snadno a bez námahy

Uklízení je každému jistě dobře známá činnost, kterou provádíme někdy možná častěji, než je zdrávo. Většinou to ve všech domácnostech probíhá stejně. Přes týden je tolik práce, že k úklidu se žádný člen rodiny nedostane, a proto se všechny tyto práce odsouvají až na víkend, kdy při jejich výkonu ztratíme veškerý volný čas. To, že dnes se dají najmout paní na úklid domácnosti, je pro každého již dávno známé, ovšem co jste možná nevěděli je, že dnes si můžete zavolat pomocníky na úklid i po rekonstrukcích domů či bytů. To totiž bývá velmi obtížná činnost, která je hlavně časově náročná. Stačí pouze zavolat, domluvit se na konkrétní termín, a pak už se nemusíte o nic dalšího starat.

No není to příjemná varianta, jak se vyhnout tomu neoblíbenému úklidu? Navíc takhle máte jistotu, že se následně bude vše lesknout, neboť tyto firmy zaměstnávají lidi, kteří si umí poradit opravdu s každou nečistotou a nic při práci nezanedbají. A také dokáží za pomoci kvalitních čisticích prostředků zbavit Váš dům od zaschlých stavebních hmot, které se nedají jen tak lehce odstranit.

Stejně tak si je můžete zavolat do jakýchkoli komerčních budov, jelikož Vám rádi uklidí také kanceláře. To je výhodné například pro majitele firem, kteří díky tomu mohou ušetřit určité náklady, a zároveň si tak zajistit čisté a reprezentativní prostory. Pokud nyní služby takového rázu nutně sháníte, můžete se pro úklidy kanceláří obrátit na brněnskou společnost SLUŽBY JS, která Vám ráda vyjde vstříc a pomůže proměnit Vaše požadované prostory v hygienicky čisté.

SLUŽBY JS s.r.o.

Kounicova 688/26
611 35 Brno-Veveř
www.sluzby-js.cz

Comments are closed.