Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Spolehlivé tkané textilie

Geomall.cz je eshop, který nabízí kvalitní tkaná textilie pro Váš dům i zahradu a další zahradní a stavební sortiment. Pokud potřebujete pro Vaši zahradu tkanou textilií z kvalitního materiálu, podívejte se na naši širokou nabídku tkaných textilií.

Například Agrotex ekoflex je kvalitní, tkaná, flexibilní ekotextilie zabraňuje růstu plevelů a používá se na rovinných plochách v zahradách a parcích. Zajišťuje průnik vody do půdy rovnoměrně po celém povrchu. Snižuje odpařování vody. Udržuje půdní vlhkost. Zabraňuje tvorbě půdního škraloupu. Také tkaná textilie Geomatex hobby je propustná geotextilie pro mulčování a ochranu izolací. Zabraňuje nerovnostem povrchu a vytlačování měkkého podkladu.

Na našem eshopu si také můžete zakoupit kokosové rohože, které zabraňují půdní erozi a napomáhající zakládání vegetace. Po rozkladu potom působí jako hnojivo. Velmi kvalitní kokosovou rohoží je Geomat K-J EKO, neboli kokosová mulčovací rohož s jutovou síťovinou. Rohož ze stoprocentního kokosu zpevněná rozložitelnou jutovou síťovinou poskytuje okamžitou ochranu před půdní erozí, chrání osivo a napomáhá k obnovení vegetace.

Náš zahradní sortiment Vám nabídne vše, co potřebujete pro Vaši zahradu.  Na našem eshopu naleznete ochranné folie, sítě, rohože, clony, textilie a vše, co potřebujete pro pěstování rostlin. Neváhejte a navštivte naše stránky.

Comments are closed.