Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Alpecin: to nejlepší pro vaše vlasy

Vlasy jsou poměrně důležitých charakteristickým rysem každého z nás. Proto se také o ně snažíme v rámci možností starat. Nicméně některé z nás vlasy a vlasová pokožka poměrně trápí a musíme hledat pomoc u lékařů. Pokud i vy patříte k těm, kteří se snaží najít způsob jak sobě a svým vlasům ulevit, můžete je najít na speciálním e-shopu, na adrese cosmetic-hair.cz. Právě zde je v nabídce vlasová kosmetika, která může být to, co hledáte. Ostatně podívat se a přesvědčit se o tom, můžete právě teď.

Alpecin Medicinal

Alpecin Medicinal je speciální řada vlasové kosmetiky, která je zaměřena na nejčastější problémy. Alpecin Medicinal SPECIAL je například vitamínové tonikum, na vlasy, které bojuje proti svědění a zarudnutí pokožky, dále také proti suchosti a pocitům napětí. Alpecin Medicinal FORTE je tonikum, které je určené všem, které trápí lupy a mastné vlasy. Toto tonikum je určeno pro denní použití, jako základ v každodenním boji proti lupům, mastným vlasům a s tím souvisejícím vypadáváním vlasů. Díky účinným látkám jako salicyl, mentol a tymol navíc podporuje krevní oběh a stejně tak i posiluje odolnost pokožky hlavy, která je namáhána.  Tonikum Alpecin Medicinal FORTE vytváří zásobu účinných látek a jeho působení je až 24 hodin.

Alpecin pro muže

Značka Alpecin samozřejmě nezapomněla ani na mužskou část a proto i pro ně připravil vlasovou kosmetiku, která řeší zase jejich problémy. Alpecin Hair Energizer LIQUID je speciální kofeinové tonikum, která napomáhá vlasovým kořínkům zvyšovat jejich aktivitu. Právě kombinace účinných látek společně s kofeinem zaručuje vlasovým kořínkům jejich aktivitu a přispívá k prodloužení růstové fáze vlasů v delším časovém horizontu. Kromě toho dále působí proti předčasnému vypadávání vlasů, které trápí velkou část mužů, zvyšuje produktivitu vlasových kořínků a v neposlední řadě podporuje růst vlasů.

Comments are closed.