Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

BIOPRODUKTY OD AMYLONU Z VYSOČINY

„NEZDĚDILI JSME ZEMI OD NAŠICH OTCŮ, PŮJČUJEME SI JI OD NAŠICH DĚTÍ“ – LESTER BROWN

Tuto pravdu si uvědomujeme i my v Amylonu, ryze české firmě sídlící v krásném a úrodném kraji – na Vysočině. Jsme si dobře vědomi důležitosti ekozemědělství pro naši budoucnost, a proto jsme se rozhodli podporovat bioprodukty a biopěstování. Cílem naší firmy je neustále zvyšovat podíl biopotravin v našem sortimentu. Tím se chceme aktivně zapojit do zvyšující se potřeby ochrany životního prostředí, do zlepšování podmínek pěstování a také celkově přispět k podpoře ekozemědělství v ČR.

Nákupem a konzumací biopotravin zároveň chráníte přírodu. Ekologičtí zemědělci pracují se zdravou, úrodnou půdou a smíšenými kulturami plodin, jejich zvířata jsou chována v přirozených podmínkách podle svých nároků a potřeb, s dostatkem pohybu a přirozenou stravou. Dávat přednost biopotravinám je rozumné a podpoříte tím kromě svého zdraví i vztah mezi lidmi, půdou a zvířaty, dlouhodobě udržitelný způsob výroby potravin, vzhled krajiny, druhovou pestrost volně žijící zvěře, ptáků, hmyzu a rostlin. A to za to stojí.

Představujeme Vám naší produktovou řadu BIO, na kterou jsme patřičně hrdí a doufáme, že i vás produkty zaujmou a stanou se nedílnou součástí vaší domácnosti a jídelníčku. Protože si vás zákazníků i přímé komunikace s vámi velice vážíme, můžete se s námi podělit o vaše myšlenky na portálu: http://www.facebook.com/pages/MéBio

Váš Amylon!

 

Comments are closed.