Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vytvořte si vlastní hru

Vytvořte si vlastní hru

 

Milujete virtuální herní průmysl? Rádi hrajete počítačové hry a toužíte po vlastní tvorbě?

Ovšem nechce se Vám utrácet peníze za kurzy a školení? Nevěšte hlavu!

Nyní si úspěšnou a kvalitní hru může vytvořit každý! A to zcela zdarma, jediné co budete potřebovat jsou ty správné nápady a odhodlání.

Tvorbaher.cz

Náš webový magazín nabízí tvorbu her zcela zdarma!

Díky našemu webovému magazínu již nebudete muset prohlížet herní časopisy s nepříjemným pocitem, že byste si rádi naprogramovali vlastní hru, ale nemůžete.

Jak na to

Jediné co musíte udělat je vybrat si daný typ hry, kterou chcete tvořit (3D hry, 2D hry, stolní hry, karetní hry, strategie, akční hry apod.) a k danému typu hry si zcela zdarma stáhnout na naší stránce k ní určený program.

V jednoduchosti je krása

Většinou se jedná o WYSIWYG editory, do kterých dodáváte pouze grafiku, tedy obrázky, zvuky, text a případně videa. Pomocí nich dostanete celistvou a hotovou hru.

Celý herní průmysl již dávno není založen na hromadě programátorů, kteří ve dne v noci složitě kódují, v dnešní době se stále více dostávají do popředí nadšenci, kteří mají kreativní myšlení, dobré nápady a mají chuť a odhodlání tvořit něco nového a kvalitního.

Co budete potřebovat

Nic, pouze odhodlání, kreativitu a určený program k danému žánru, který je u nás ke stažení zcela zdarma. Navíc se ke každému typu hry objevují stále nové a nové návody a nápady, které Vám dokonce poskytují už předpřipravené hry.

 

Comments are closed.