Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní zázemí pro finanční poradce

Jedním z trendů dnešní doby je starat se o své finance. Už dávno neplatí, že nejlíp je vašim penězům v posteli pod matračkou nebo v hrníčku v kuchyni. Pokud chcete jít s dobou, je potřeba své peníze nechat vydělávat další peníze. Pokud nevíte jak na to, jsou tu od toho zkušení finanční poradci, kteří vám velmi rádi pomohou. Ovšem najít toho správného finančního poradce není jen tak.

Poradna pro poradce

Současná situace celosvětové ekonomiky je doslova jako na houpačce a je tedy potřebné mít naprostý přehled co se děje a co se i dít bude. Každý správný finanční poradce by tedy měl mít neustále přehled v podstatě o všem, co se v ekonomie a na finančních trzích děje. Aby měl svou práci co možná nejsnazší, je jim k dispozici hypotéční brokerpool. Jedná se o specializovanou společnost, která se zabývá podporou finančních poradců a nejen to.

Hypotéční brokerpool

Hypotéční brokerpool je servisní společnost, která nabízí servis pro finanční poradce.  Mezi služby, které jsou finančním poradcům nabízeny, patří mimo jiné například informační systém, různé odborné vzdělávání, profesionální software, či také právní zázemí. Tyto veškeré služby poskytuje společnost M&M hypocentrum, což je jedna z divizí společnosti M&M reality holdingu. Pokud ovšem očekáváte nějaké rozdíly v poskytování služeb mezi interními a externími finančními poradci, tak byste je jen těžko hledali. Externím finančním poradcům je poskytován naprosto stejný servis, jako těm interním. Kromě již zmíněných se můžete například těšit i možnosti se účastnit nejrůznějších kulturních a společenských akcí, jako jsou festivaly, seminář, či také dokonce dovolené a soutěže. Dále mají finanční poradci také možnost si pořídit vůz VW na výhodný operativní leasing, či výhodný neomezený tarif od T-Mobile.

Tato profesionální podpora není poskytována jen jednotlivým finančním poradcům, ale také společnost M&M hypocentrum nabízí servis pro finanční firmy. Více se můžete dočíst na domovské stránce této společnosti, kterou najdete na adrese hypotecni-brokerpool.cz.

 

 

Comments are closed.