Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Česká bio přírodní kosmetika na vás čeká v Mělníku

S pojmem přírodní bio kosmetika nebo také biokosmetika se dnes setkáváme často. Takové produkty by měly splňovat přísná kritéria, týkající se nejen kvality vstupních surovin, ale i procesu zpracování. Podléhají certifikátům a musí mít i správné označení. Ne vše, co má ve svém názvu pojem „přírodní“, je opravdu přírodního složení. Kde najít opravdu kvalitní bio kosmetiku? Zajímá vás dětská bio kosmetika nebo produkty pro dospělé? Zkuste navštívit obchůdek nesoucí název „Čas pro mě“, který se nachází v Mělníku, a který má i vlastní e-shop. Kromě kosmetiky nabízí i příjemné masáže v Mělníku. Během nich můžete využít služeb dětského koutku, kde vám zdarma pohlídají vaše děti, zatímco si budete užívat zaslouženou relaxaci.

Kosmetika s bio certifikátem

kosmetice mělník zakoupíte českou bio přírodní kosmetiku mnoha značek. Má blahodárný efekt na pleť, vlasy nebo nehty. Některé produkty využívají principů tradiční čínské medicíny. Jsou opravdu účinné, vyzkoušejte, a dáte za pravdu. Trochu vyšší cenou se nenechte odradit, svým působením se levným drogeriovým produktům nemohou vyrovnat, a možná vám budou vyhovovat ještě více než luxusní klasická kosmetika. Taková investice se vám příjemným způsobem vrátí.

Proč vlastně používat kosmetiku bio?

Kosmetika přírodní obsahuje cenné složky, dodá pokožce minerály, vitamíny, antioxidanty, zvláční ji a hydratuje. Je vhodná i na pleť citlivou, alergickou nebo dětskou. Oproti běžným produktům neobsahuje chemikálie, parfemace, barviva nebo konzervanty. Typická je jemnou vůní a příjemnou konzistencí. V obchůdku zakoupíte i kosmetické dárkové předměty, vhodné vyloženě pro obdarování vašich blízkých. Určitě je potěší ale i samotná kosmetika z bohatého sortimentu. Zajímavá je i nabídka přírodních potravinových doplňků.

 

Comments are closed.