Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Revize elektrospotřebičů a hromosvodů levně a rychle

Bezpečným, snadno dostupným a spolehlivým partnerem, který ve vašem objektu, firmě, výrobní či administrativní budově vykoná revize hromosvodů a revize elektrospotřebičů, je firma Elektro Revize Praha. Firma Revize Elektro Praha zajišťuje všechny revize elektroinstalace v Praze, ale rovněž po celé republice s použitím nejkvalitnějších technologií.

Partner, na kterého se můžete spolehnout

Společnost revize-elektro-praha.cz provádí měření vysokého a velmi vysokého napětí, realizuje montáže a opravy v rozvodnách 22kV, 110 kV, 220 kV, 400 kV, kde provádí i elektrorevize. Firma pak provádí také montáže, elektrorevize a rovněž opravy vypínačů AEG(ALTSOM)S1 – 123 kV a 245 kV, vypínačů ALSTOM GL 31/312F1, vypínačů ALSTOMHVX 22 kV – izolovaných vákuem a rozvaděčů GMA – izolovaných plynem SF6. Dále nabízíme rovněž plnění přístrojů plynem a měření velmi malých přechodových odporů a spínacích časů.

Revize elektrospotřebičů jsou povinné

Zákonem daná povinnost provádět revize elektrospotřebičů je nutné zejména kvůli bezpečnosti práce, ochraně i zdraví zaměstnanců. Zaměstnavatel je totiž dle zákona povinen nechat provést revize elektrospotřebičů a revize hromosvodů. Firma Revize Elektro Praha se navíc pří provádění revize elektrospotřebičů a revize hromosvodů zavazuje k ozkoušení, oštítkování i přeměrení. Hodnoty se pak zaznamenávají do revizních karet.

Před zásahem blesku vás ochrání revize hromosvodů

Úder blesku představuje nebezpečí pro občany, stavby, zařízení, instalace a inženýrské sítě, a přesně protose jako ochrana instalují hromosvody. Právě revize hromosvodů je dalším ochranným činitelem. Při umisťování nového hromosvodu jsou realizovány takzvané výchozí revize. Periodické revize hromosvodů se realizují každé 4 roky a po havárii je nutné provést mimořádné revize hromosvodů.

Comments are closed.