Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

V létě tvoří venkovní žaluzie, markýzy a rolety stinnou oázu pohody

Firma Climax patří k největším výrobcům stínící techniky v České republice. Všechny produkty, venkovní a vnitřní žaluzie, markýzy, pergoly, venkovní a vnitřní rolety, sítě proti hmyzu, zimní zahrady a vnitřní látkové stínění, dodáváme zákazníkům s prodlouženou zárukou na čtyři roky. Climax se vyznačuje širokou sítí autorizovaných prodejců v tuzemsku i na Slovensku.

Venkovní žaluzie jsou estetickým a efektivním doplňkem každého exteriéru

Venkovní žaluzie mají obrovskou výhodu v bránění průniku slunečních paprsků a větrání díky volitelnému nastavení lamel. Pohodlné bydlení a zvýšení tepelně-izolačních vlastností domu či bytu zajistí právě venkovní žaluzie, které společnost Climax dodává v pěti velikostech. Dodáváme žaluzie v 25 barvách. Žaluzie se odlišují tvarem a šířkou lamely, ručním, či mechanickým ovládáním a typem bočního vedení lamel.

Markýzy a pergoly účinně zastíní zimní zahrady nebo terasy

Venkovní markýzy dokážou na terase a zimní zahradě vyrobit stinnou oázu během parných letních dnů a zvětšit obytný prostor. Díky výsuvnému volánu markýzy chrání terasu i před září zapadajícího slunce. Firma Climax se pyšní bohatou nabídkou markýzových systémů, jež pocházejí od renomovaných italských a německých výrobců.

Venkovní rolety chrání před slunečními paprsky i nevítanými návštěvníky

Venkovní rolety mají mnohostranné využití. Rolety nejenže tvoří dokonalou ochranu interiéru, zvyšují ekonomicky výhodné tepelně-izolační schopnosti oken či dveří, navíc mají výtečné protihlukové vlastnosti. Při instalaci venkovní rolety tak uspoříte na nákladech za klimatizaci a vytápění. Výhodné jsou rovněž uzamykatelné rolety, jež se umísťují například do rekreačních objektů, u kterých častěji hrozí návštěva nevítaných hostů.

Comments are closed.