Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Posuvné brány jedině s tichým chodem

Moderní pohony pro brány jsou dnes poměrně běžnou záležitostí a velmi důležité pro snadné ovládání. Manuální otevírání je poměrně náročné a také málo pohodlné, u brány, která se otevírá často, je to nepraktické. Automatika je zkrátka efektivnější a lepší v mnoha směrech. Většina lidí požaduje kromě bezproblémového ovládání také tichý chod a dlouhou životnost bez zádrhelů. Ovšem moderní brány z kvalitních materiálů obstojí i v náročnějších podmínkách. Pohony pro posuvné brány se prodávají v sadách i s koncovým dorazem, řídící jednotkou, dálkovým ovládání, výstražnou lampou a fotobuňkou. Zapojení není nijak složité, a pokud vsadíte na kvalitu, ušetříte si námahu a vše bude bezproblémově fungovat. Pohodlí jistě stojí za investici.

Pohodlný vjezd do garáže

Pokud vlastníte garáž, určitě toužíte po otevírání a zavírání bez námahy. Ovládat bezpečně a automaticky vrata přímo z auta můžete díky pohonům pro garážová vrata vybaveným dálkovým ovládáním. Moderní pohony mají pokročilé automatické mechanismy, neslyšný provoz, někdy ani nevyžadují zapojení do elektrické sítě a existují i další nadstandardní funkce. K pohonu získáte i podrobný návod na instalaci, dálkový ovladač a dráhu.

Lepší organizace s parkovacími zábranami

Bezpečnostní, organizační a také designovou funkci mají závory a zábrany. Parkovací zábrany se hodí k firemním a průmyslovým objektů i k větším domům. Zabrání zkrátka tomu, aby někdo parkoval na určitém místě. Skládají se z vlastního těla zábrany, jednotky, které řídící provoz a dálkového ovladače. Skvělým pomocníkem pro regulaci vjezdu a výjezdu z objektu jsou automatické závory. Podle frekvence provozu v daném místě zvolte ten správný typ, aby závora vydržela příslušenou zátěž. Různá je i rychlost a délka otevírání u každého výrobku.

Comments are closed.