Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nejlepší dance muzika na internetu to je rádio Hubajda.cz

Baví Vás muzika? Máte rádi, když víte, co se kde děje a zajímají Vás zajímavé novinky a akce? Potom si rozhodně nalaďte internetové rádio Hubajda.cz, které opravdu stojí za to. Rádio Hubajda Vás každý den zásobuje pěknou dávkou taneční muziky a to od 90. Let až po současnost. Všechny známé a oblíbené skladby si vychutnáme na stránkách Hubajda.cz

Naši posluchači se také mohou podílet na obsahu našeho online rádia. Mohou nám kdykoliv posílat různé návrhy, náměty a tiskové zprávy a to naši emailovou adresu, kterou naleznou na našich stránkách. Rádio Hubajda Vám také přináší to nejlepší z české taneční hitparády. Oficiální hitparádou, která nese název Czech Dance rádio Charts Vás na Hubajda.cz provází týden co týden moderátor Martin Šikl, který Vám zaručeně zvedne náladu každý den.

Internetové rádio Hubajda už vysílá už několik let a stále získává nové posluchače a fanoušky. Doufáme, že v příštích letech bude počet posluchačů nadále stoupat a aby tomu tak bylo, budeme se snažit stále vylepšovat naše služby. Doufáme, že mnozí z Vás nám pomohou udělat z našeho rádia ještě lepší a úspěšnější rádio. Kdykoliv budete na internetu, nezapomeňte si pro zpříjemnění pustit naše internetové rádio.

Comments are closed.