Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Koupelnové doplňky, krásné i praktické

Důležitou součástí každého obydlí je koupelna spolu s WC. Určitě všichni chceme, aby byla koupelna jak praktická a funkční, tak i krásně vypadala. Na zařizování si dejme opravdu záležet, promyslet, členění, dispozice, barvy, nábytek i koupelnové doplňky a dekorace. K dispozici máme mnoho věcí, které se tu hodí. Vybírat lze z rozmanitých tvarů, materiálů, barev i velikostí. Některé věci jsou jen na ozdobu, jiné praktické. Do malé koupelny je dobré tyto dvě funkce spojit, aby se ušetřilo místo.

Najděte místo pro koš na prádlo

Důležitou součástí většiny koupelen je koš na prádlo. Musí se tu pohodlně vejít, ale zároveň mít dostatečnou kapacitu. Může se stát nejen užitečným pomocníkem, ale i stylovým doplňkem. Oblíbené jsou koše z přírodních materiálů jako bambus, dřevo nebo ratan, úspornější variantou je koš plastový. Ale i ten může vypadat hezky.

Věci, které poslouží a zároveň koupelnu ozdobí

V koupelnách, zejména těch panelákových, nebývá místa nazbyt. Pokud nemáte na dekorace dost prostoru, vyřešte to chytře umístěním krásných doplňků do koupelny, které budou ale zároveň vysoce praktické. Může jít o dekorativní dávkovače mýdla nebo ladící držáky toaletního papíru. Tyto věci jsou stejně potřeba, takže proč si jimi prostor zároveň neozdobit? Nad každým prvkem důkladně přemýšlejte a výsledek bude stát za to. Pokud ale máte to štěstí na prostornou koupelnu, můžete se vyřádit do sytosti.

Ručníky a závěsy

V koupelně jsou zapotřebí ručníky a osušky. I ty se mohou stát zároveň ozdobným prvkem. Klíčová je u nich kvalita. Měly by nejen pěkně vypadat, ale být z dobrého materiálu, příjemné na dotyk a dlouho dobře sloužit. S tím souvisí i nezbytné držáky ručníků nebo háčky. Výrazným prvkem v koupelnách jsou závěsy a tyče. Výběr závěsu totiž ovlivní tvář každé koupelny.

Comments are closed.