Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Svěřte účetnictví SVJ profesionálům

Jste členy bytového družstva? Nechcete už mít takový podíl zodpovědnosti na hospodaření s financemi, které stojí také spoustu času? Účetnictví SVJ (tedy Společenství vlastníků jednotek) už nemusí být takový problém. Nechte účetnictví na nás, rádi se o vše postaráme a navíc za rozumnou cenu.

Pokud je potřeba zpracovat například mzdovou agendu, všichni se při tom každoročně hodně zapotí. Ale když to tentokrát položíte na naše bedra, výpočet mezd, odvody a evidence zaměstnanců pro nás bude skutečně hračkou. Rádi Vám dlouhodobě povedeme třeba i podvojné účetnictví, a to přesně v souladu s aktuálně platnými právními normami.

Upomínání dlužníků zajistíme také

Potíže s dlužnými platbami jsou u SVJ docela častou záležitostí, se kterou se nedaří delší dobu pohnout. Vyhněte se frustraci, obraťte se na nás. Se všemi aktuálními pohledávkami vůči Vaší SVJ si elegantně poradíme. Evidence neplatičů nebo pravidelné zasílání upomínek k platbě, o to vše se můžeme postarat za Vás! Zvládneme i případné soudní řízení, pokud dojde opravdu takříkajíc k nejhoršímu.

Poskytujeme veškerou poradenskou činnost ohledně účetnictví

Už nemusíte papírovat dlouho do nočních hodin a nemít z toho vůbec nic. Nechte agendu kolem svého SVJ na nás a ušetřete si zbytečné nervy a vrásky. Poradenská činnost je z naší strany naprostou samozřejmostí. O případné pojistné události se také postaráme, takže není třeba mít žádný strach. Dokonale připravíme i shromáždění Vašeho SVJ a vyřídíme veškeré papírování, jaké Vás potká.

Už nemusíte domlouvat dodávky plynu nebo elektřiny na vlastní pěst, rádi Vás v tom zastoupíme a vyjednáme lepší cenu pro všechny. Zajistíme pravidelný úklid společných prostor v objektu a chodníků, což se hodí hlavně během podzimních a zimních měsíců. Evidence měřidel, běžné opravy, archivace technických dokumentací k budově. Prostě a jednoduše, nic pro nás není problémem.

Comments are closed.