Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Přípravky na hubnutí

Kdo z nás by nechtěl shodit nějaké to přebytečné kilo? Kromě toho, že se musí upravit v jistém směru jídelníček a je třeba začít s trochou fyzické dřiny na rotopedu nebo běžícím pásu, existuje i spousta dalších možností, jak podpořit kýžený úspěch. Jedním z nich jsou přípravky na hubnutí.

Pravidelné doplňování vlákniny je důležité

Nebojte se, nejde o žádný ryze syntetický preparát, díky kterým by u Vás propukla dosud netušená alergická reakce. Moderní přípravky na hubnutí mají původ v lůně přírody, výborně chutnají a navíc opravdu pomůžou. Asi každý z nás uzná, že k hubnutí je potřeba zvýšit příjem vlákniny v potravě. Ale jíst pořád jen čočku nebo jablka, to není zrovna to pravé ořechové, že? Zkuste proto vlákninovou polévku, kterou si můžete dopřát třeba jako svačinu.

Snadná příprava zdravých polévek pro hubnutí

Hovězí či kuřecí příchuť zaručí, že si budete připadat, jako byste jedli vývar od maminky, jenž je určen na léčbu urputné kocoviny. Je to snadné, jen zalijete horkou vodou a zamícháte! Kvalitní rostlinná vláknina sice není nic příliš delikatesního, ale s bujonem to bude přeci jen chutnější. V prášku si můžete dopřát i hrachovou či houbovou polévku nebo čokoládový pudink. Hubnout se totiž dá i bez stresu a velmi chutně.

Acai Berry

Co zkusit třeba Acai Berry? Bobulky podobné našim borůvkám, které sice prvoplánově pomohou shodit přebytečné kilogramy, ale současně jsou vhodné i jako prevence nejrůznějších chorob, včetně tolik obávané rakoviny. Pestrá paleta vitamínů, minerálů a dalších velmi cenných látek. A samozřejmě, žádný vedlejší efekt – stoprocentně přírodní produkt, nic po čem by měly snad následovat osypky!

Další alternativou přípravků na hubnutí je třeba aloe vera, která přirozeně detoxikuje organismus. Mimo jiné ale také urychluje trávicí proces a hojí záněty, což o ní bylo známé už ve starověku.

Comments are closed.