Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Využijte unikátních služeb společnosti Venčení psů Praha

Váš pejsek potřebuje kromě pravidelného hraní, pravidelného krmení a stabilní pozornosti svých páníčků i asistované venčení, které bývá občas časově náročné. Především pokud máte pevně fixovanou pracovní dobu, která Vám neumožňuje být s Vaším pejskem bez přestávky, můžete cítit potřebu využít služeb společnosti Venčení psů Praha, která díky spolupráci s profesionálně proškolenými venčiteli přináší úsměv na tvář Vašich domácích mazlíčků.

Vyberte pro svého pejska venčení v délce 30, 40 nebo 60 minut na základě Vašich časových potřeb a učiňte první objednávku, před kterou se venčitel seznámí s Vámi i Vaším pejskem a proběhne dohoda o detailech spolupráce s Vámi. V rámci seznámení proběhne i první společná vycházka, během které uvidíte, jak si venčitel s Vaším pejskem rozumí a zda Vám vyhovuje přístup, který venčitel při asistenci u Vašeho pejska využívá. Majitel následně obdrží psí knížku, do které se vždy zapíšou po ukončení venčení informace o čase venčení.

Pokud máte zájem o služby společnosti Venčení psů Praha, neváhejte navšítivit webové stránky a zjistit další relevantní informace týkající se objednávkového postupu, cenách jednotlivých služeb, případně si můžete přečíst vyjádření spokojených zákazníků.

Comments are closed.