Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Půjčovna aut Praha

Nová a moderní vozidla má ve svém vozovém parku autopůjčovna Praha, potřebujete-li tedy zapůjčit automobil, neváhejte a učiňte tak. Všechny vozy jsou vybaveny automatickou převodovkou, klimatizací, dálniční známkou platnou pro ČR, CD přehrávačem a v případě zapůjčení na delší dobu než jsou tři dny také zdarma navigací. Auta jsou samozřejmě kompletně havarijně pojištěná. Automobil si můžete zapůjčit buď v plné nebo nadstandardní výbavě.

Vozový park, kterým autopůjčovna disponuje, nabízí široké spektrum značek a typů aut. Ze standardní třídy si můžete zapůjčit Volkswagen Golf nebo Škodu Octavii, z prémiové řady například Mercedes-Benz E a Volvo XC90. Pro zájemce o auta z vyšší třídy business jsou k dispozici auta Mercedes-Benz S a Volvo S80. Máte-li zájem o zapůjčení minibusy můžete si vybrat mezi Mercedesem Viano a VW Caravellle. Na všechna auta se můžete bez problému spolehnout a využít jejich služeb okamžitě.

Pro zapůjčení auta stačí předložit pouze průkaz totožnosti, řidičský průkaz a složit zálohu, která se odvíjí od typu a značky vozu. Při zapůjčení vozu firmou je vyžadován při převzetí ještě výpis z obchodního rejstříku společnosti a plná moc jednatele. Pokud si zapůjčíte automobil na delší dobu než jsou tři dny bude vůz zdarma přistaven přímo k Vám. Půjčovna aut Praha sídlící v pražských Holešovicích nabízí svým zákazníkům servis po 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, můžete ji kontaktovat přes nonstop infolinku. V ceně pojištění je také zahrnutá asistenční služba a v případě jakéhokoliv problému je možno poskytnout vůz náhradní. Pojištění je neplatné pouze v případě řízení pod vlivem alkoholu.

Comments are closed.