Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Vše, pro dokonalou podlahu

Podlaha patří v naší domácnosti k nejvíce používaným místům, které často podléhají opotřebení a proto je velice důležité je chránit. Zvláště podlahy, které jsou ve vstupních místnostech, často velmi trpí.

Proto je velice praktické, pořídit si čisticí rohože, a čisticí zóny. Čisticí zóny a rohože patří mezi velmi důležitou ochranu každé podlahy a to zejména proto, že zabraňují, abychom vstupovali na podlahu s nečistotami zvenčí. Zabraňují také vlhkosti a snižují nutnost údržby podlahových ploch.  Čistící zóna, to je jakási soustava rohoží různé, která zaručí dokonalou očistu obuvi při vstupu do vnitřních prostor z venkovního prostředí. Soustava rohoží je vždy pro každé místo individuální. Takové obecné pravidlo je, že by měl člověk po této zóně ujít alespoň několik kroků.

V eshopu Famozo.cz seženete také velice důležité soklové lišty. Soklové lišty se používají k zakončení podlah u stěn. Kromě estetického hlediska, především u plovoucích podlah, kryjí dilatační spáry u zdí. Soklové lišty se vyrábí v různých provedeních, v mnoha profilech a z nejrůznějších materiálů.

Také naše dokonalé koberce ohromí každého milovníka těchto tkanin. Naše vpichované koberce jsou vhodné do každé místnosti. Textilní vzhled a typická barevná škála harmonicky dokonale ladí s jakýmkoliv interiérem.

Comments are closed.