Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

zumba a aerobic v Arnice

Regenerační centrum Arnika byla založena v r. 1992. Původní aerobic a masáže jsme postupně rozšiřovali o cvičení  zumba a další novinky. Dnes sídlíme prostorách, kde máme k dispozici dva sály na cvičení. velká tělocvična má plochu 150m2 a cvičí se tu aerobic a další formy cvičení, jako je P-class, body stylingkalanetika, pilates, power jóga, ale i poslední hit jako je zumba a zumba gold nebo BOSU. V malé tělocvičně probíhá cycling, jízda na stacionárních kolech známá veřejnosti jako spinning.. Dále provozujeme solárium, rehabilitační a relaxační masáže. Na zumbu máme vysoce kvalifikované instruktory, závodní tanečníky v latinsko amerických tancích. Nabízíme také kurzy pro děti a to pro předškoláky, zumbu pro mladší, zumba pro starší dívky, Mtv style a street dance.

Zumba a aerobic

arnika-aerobicVe velkém sále si můžete vybrat z nejrůznějších druhů cvičení. Od rychlého aerobicu a zumby až po klidné formy cvičení. Hodiny jsou vedeny profesionálními instruktory s bohatou praxí a vzděláním.

Zumba a aerobic

Cvičení pro dospělé : aerobicP-class (aerobic + posilování), bodystyling, kalanetika, pilatespower joga, bosu, zumba, zumba gold pro seniory, osoby s nadváhou a jiným zdravotním omezením……….…..

Zumba

Cvičení pro děti : cvičení pro předškoláky (3-6 let), zumba pro mladší, zumba pro starší dívky, Mtv style pro teenagery.

Comments are closed.