Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Designové stínění podle vašich představ

Nevíte, jak co nejlépe vytvořit příjemné klima a pohodovou atmosféru ve vašem rodinném domku, bytě nebo kanceláři? Pak neváhejte navštívit webové stránky h-mont.cz, kde se dozvíte užitečné informace o možnostech kvalitní stínící techniky. Do všech typů oken si můžete pořídit třeba moderní žaluzie ze špičkových materiálů. Tým firmy h-mont realizuje zakázky v jakémkoliv rozsahu a působí hlavně ve Zlínském a Jihomoravském kraji.

 

Jde-li o žaluzie, u zlínské firmy máte na výběr různé designové i barevné provedení. Pokud dáte přednost žaluziím horizontálním, můžete sáhnout buď po hliníkových, nebo dřevěných žaluziích. Horizontální žaluzie uživateli garantují především ochranu soukromí a zlepšení tepelných poměrů v místnostech. Dokonalé zastínění vám zajistí také estetické vertikální žaluzie, textilní či plastové.

 

Ochranné sítě do oken a dveří

Firma h-mont vám na přání vyrobí a precizně namontuje i spolehlivé sítě proti hmyzu. Ochranná síta do oken existují ve dvojím provedení, a to rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). Nechat nainstalovat si můžete také praktické  dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

 

Pokud právě sháníte elegantní a funkční rolety, u firmy h-mont jste na správné adrese. Látkové rolety s nadčasovým designem můžete ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu a vyplatí se vám i montáž kazetového boxu u každé rolety, protože skvěle chrání navinutou látku. S odvedenou prací a produkty firmy h-mont budete rozhodně spokojeni!

Comments are closed.