Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Žaluzie a sítě do oken, které Vás ochrání

Firma S.O.S. okna, to je vše, co potřebujete pro Vaše okna a dveře. Firma S.O.S. okna to je stoprocentní záruka kvality a pouze proškolení zaměstnanci, kteří vědí, jak Vám mohou, co nejlépe poradit.

Firma S.O.S. okna provádí servis a opravy oken a servis dveří již několik let, a tak ví, co je pro Vás tím nejlepším řešením. Snaží se svým zákazníkům nabídnout co nejlepší zákaznický servis. Nabízí vám například 24 hodinový pohotovostní servis, standardní doba bývá většinou 14 dní.

Důležitým prvkem, který patří k oknům, jsou nepochybně stí proti hmyzu, které nás ochrání před otravným hmyzem. Vyrábíme a montujeme sítě do oken z několika systémů dle potřeb a výběru zákazníka, díky tomu si pak každý zákazník může vybrat to, co přesně potřebuje. Sítě proti hmyzu nabízíme v široké škále barev a dekorů do všech typů oken a dveří. Přesné technologické zpracování komponentů zaručuje dlouhodobou životnost a funkčnost všem našim výrobkům.

Další nedílnou součástí jsou žaluzie, které Vám dopřejí soukromí a v létě Vám zajistí doma příjemný chládek. Vybrat si můžete jak z nabídky vertikálních, tak i horizontálních žaluzií. Žaluzie jsou velmi funkční a zároveň estetické, díky jejich snadnému ovládání, si našli své umístění nejen doma, ale i v různých firmách a v kancelářích.

Comments are closed.