Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Umělá vagína

Umělá vagína – jakýkoliv druh této erotické pomůcky je vyrobena pro sexuální stimulaci a používá se při mužské masturbaci. I proto také bývá někdy umělá vagína nazývaná masturbátorem. Tato erotická pomůcka má svůj naprosto dokonalý, přirozený vzhled a je dokonalou kopií ženského přirození, vagíny. Umělá vagína je věrnou kopií ženské vagíny a je její plně funkční náhražkou při mužské masturbaci. Samozřejmě tím nechceme jen lákat a přesvědčovat muže, aby vyměnili svou partnerku či manželku za „umělou vagínu“ ve svých sexuálních hrátkách. Vždyť jste jistě již zažili „hraní“ si v ložnici, milostnou – vášnivou – vzrušující předehru…A tak věřte, že umělá vagína může být velmi příjemným zpestřením a hračkou nejen pro muže, ale i ženu, společně pro pár. Některé z umělých vagín, které vám nabízíme obsahují vibrační části. Vibracemi je umělá vagína realističtější, pro muže mnohem vzrušující, lákavější a přináší muži větší požitek ze samotné masturbace. V našem e-shopu i kamenné prodejně najdete umělé vagíny několika druhů, s různými funkcemi a také s odlišnými cenami.

 

Námi nabízené umělé vagíny jsou vyrobeny ze silikonu, gelového materiálu, pryže nebo dalších příjemných materiálů. Naše výrobky jsou zdravotně nezávadné, lehce omývatelné a snadno se udržují v čistotě.

 

Umělé vagíny, které vám představujeme jistě uspokojí náročné i méně náročnější zákazníky. Svým nejnáročnějším zákazníkům, kteří vyžadují 100% originalitu a nejlepší kvalitu s technologií nabízíme i umělé vagíny s reálnými rysy ženské vagíny. A to např. umělé vagíny se stydkými pysky v reálných tvarech, vnitřními tunýlky a zákoutími ženské vagíny…. Můžete si u nás také zakoupit umělé vagíny, které jsou díky své podobě, velikostí a tvarům naprosto věrnou kopií známých pornohereček. Ovšem nejen umělé vagíny s jedním sexuálním otvorem pro mužský penis jsou v naší nabídce. Pro opravdové, sexu chtivé a náruživé muže máme v naší nabídce multifunkční  vagíny. To jsou umělé vagíny, které mají otvor vagíny a zároveň  i otvor anální pro báječný zážitek z análního sexu.

 

Tenga

 

Jedním z možná ještě méně známým druhem masturbátoru pro muže, který vám chceme nabídnout je Tenga. Nabízíme vám 5 druhů této umělé vagíny. Každý z těchto masturbátorů má tvar válečku postavený do stojanu. Stojan Tengy slouží i k údržbě a jeho uložení. Povrch Tengy je velice jemný, na dotyk příjemný a má různé povrchové úpravy. Každý z těchto povrchů Tengy stimuluje mužský penis jinak a tak může být masturbace jemnější, silnější, či může být i nepatrným pohybem Tengy velice silná.

 

Kromě těchto 5 druhů masturbátorů Tenga, které lze opakovaně, až 50x použít, nabízíme vám mužům také masturbátory Tenga na 1 použití. Ty jsou vhodné např. na cestách. Dalším lákavým druhem umělé vagíny, je Tenga pro dva muže užívající si masturbaci současně.

K dalšímu druhu Tengy, která poskytuje silnou rozkoš, vášeň a skvělý požitek z masturbace je Tenga eggs. Je to nenápadný masturbátor, který se schovává v obalu ve tvaru vajíčka. Je diskrétní, malý přitom silný, elastický a tak snadno přizpůsobitelný každé velikosti a délce penisu.

 

Fleshlight

 

Fleshlight je dalším druhem umělé vagíny. Tyto umělé vagíny mohou mít tělovou nebo růžovou barvu, jako přirozená vagína ženy. Fleshlight udržují tělesnou teplotu lidské kůže a tak je při masturbaci velmi příjemné na každý dotek, pohlazení, pevné uchopení. Umělé vagíny se po vklouznutí penisu rychle, velmi snadno přizpůsobí velikosti a tvaru mužova údu. Fleshlight má dráždivé komůrky, které zvyšují intenzitu vzrušení při samotném aktu. Další skvělou výhodou těchto umělých vagín je regulace vzduchu. A tak sám muž si může regulovat – snižovat či zvyšovat sílu sexuálního požitku.

 

Neskutečný sexuální zážitek, příjemné vzrušení, silné emoce a vášnivé vyvrcholení naleznete vy, pánové a vaše „nádobíčko“ v umělé vagíně! Tak neváhejte a brzy ji vyzkoušejte…

Comments are closed.