Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Nanotechnologie se postará o komplexní ošetření Vašeho auta.

Nanotechnologie se stále více dostává do povědomí společnosti. Tuto revoluční technologii, kterou nazývají i „Technologií 21. století“ již využívají v mnoho odvětvích. Tato věda nabízí široké spektrum využití, ošetřit se dá hodně různých povrchů.

V tomto článku si trochu přiblížíme produkty, kterými hravě ošetříte Vaše auto. Samozřejmě o naše auta je třeba pořádně starat, představují totiž jedno z nejcennějších věcí, které máme. Ve specializovaných obchodech najdeme mnoho přípravků, mnoho druhů autokosmetiky, člověk se v tom pomalu ani nevyzná. Do popředí se ale postupně dostávají produkty, které jsou vyrobeny na bázi nanotechnologie. Právě díky této inovativní technologie tyto produkty dokáží změnit vlastnosti jednotlivých povrchů.

Naše auto je vystaveno mnohým vlivům. Nejvíce dá zabrat počasí. Slunce, déšť či sníh. Každé roční období je jakousi zkouškou. K tomu je třeba počítat s prachem a různými jinými nečistotami. Dnes už snad v každém městě je pár autoumýváren, ale člověk si někdy neumí najít čas, aby kompletně umyl auto, ačkoli někdy by stačilo jen rychlé opláchnutí.

Proto přicházejí na pomoc nano produkty, které Vám zajistí snadnější péči a čištění auta. Začněme tím nejdůležitějším – čelním sklem. Z auta samozřejmě potřebujeme mít dokonalý výhled, abychom měli maximální přehled, co se děje na silnicích. Nanotechnologií se dá ošetřit i čelní sklo – Tekuté stěrače. Je to revoluční produkt, který zajistí jedinečné vlastnosti:

  • Sklo po ošetření odpuzuje vodu, oleje a jiné tekutiny.
  • Nečistoty se nedokáží přilnout na čelní sklo.
  • Při rychlosti 60-70 km/h začíná odpor vzduchu tisknout kapky ze skla pryč.
  • Efekt lehkého čištění.
  • UV stabilita.

Další velmi důležitou částí vozu je lakování. Vždyť co jiného potěší více, než jeden krásný, čistý a vyleštěný autolak. I tento typ povrchu dokážete ošetřit nano produktům. Výsledný efekt je velmi podobný jako u skla. Tímto produktem víte ošetřit nejen auto, ale je vhodný i pro motorky či lodě.

Kola a disky jsou dalšími objekty, které nemohou chybět, bez nich by nebylo auto autem. Po aplikování nano produktu se můžete těšit na výraznou redukci usazování brzdného prachu a nečistot. Následné čištění je mnohem snazší, postačí Vám proud vody. Nano ochrana je vhodná pro různé typy disků.

  • Hliníkové
  • Chromované
  • Lakované

Přesuňme se do interiéru auta. Zde nás čeká mnoho plastových komponentů. I tyto povrchy jsou vhodné k tomu, aby se skamarádili s nanotechnologií. Plasty, které se nacházejí v interiéru mohou získat jedinečné vlastnosti. Po ošetření se nečistoty nebo tekutiny nedokážou zachytit na povrchu, díky čemuž bude udržování interiéru rychlejší a efektivnější. Pozadu nezůstane ani čalounění v autě. Nano impregnace textilu je vhodná i pro tento účel. Samozřejmě ošetřit se jí dají pouze textilní sedačky, které jsou schopny nasát do sebe impregnaci. Po kompletním vysušení si můžete užívat výhody, které Vám tento produkt nabízí:

  • Odolnost vůči vodě, olejům a nečistotám.
  • Efekt lotosového květu.
  • UV stabilita
  • Ošetřený textil nezmění svůj vzhled ani prodyšnost.

Nyní se podívejme po kapotu. I v této části vozu Vám nanotechnologie dokáže pomoci. Produkty REWITEC dokážete snížit spotřebu paliva a obnovit opotřebované povrchy vnitřních součástek motoru nebo převodovky. Nejedná se ale o žádné aditivum. Tyto produkty vytvoří vrstvu, která dokáže vylepšit vlastnosti povrchů.

Jak vidíte, nanotechnologie má velmi široké využití i v oblasti autokosmetiky. Všechny výše zmíněné produkty má ve své nabídce firma NanoProm. Na stránkách najdete kromě produktů pro autokosmetiku i mnoho dalších zajímavých produktů. Vyzkoušejte nano produkty i Vy a změňte svět kolem Vás.

Comments are closed.