Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Focení maturitních plesů nenechávejte na poslední chvíli

Ples je za rohem a ty stále nemáš zajištěného fotografa na focení maturitního plesu? Plánování maturitního plesu není žádná hračka, ale služby fotografa nebo kapely není dobré nechávat do posledního okamžiku nezajištěné. Jak probíhá focení plesu a na co dalšího myslet?

Focení nebo natáčení plesu?

Pokud jako třída nebo škola nemáte jasno, zda si nechat ples i natočit, určitě to zvažte. Natočení a sestříhání krátkého vzpomínkového filmu oceníš nejen ty, spolužáci, rodina, ale i kantoři. Fotky časem vyblednou, ale film si zachová svoji atmosféru i po letech. Kde sehnat kameramana na maturitní ples? Zkus to s námi, spolu s focením a fotokoutkem.

Fotokoutek pro více zábavy

Maturitní ples může působit příliš formálně, však víš, obleky a tak. Fotokoutek pomůže uvolnit atmosféru a zažít více zábavy. Co je vlastně fotokoutek? Jde o mobilní ateliér, kde pracuje kvalifikovaná obsluha a fotograf. Máš na výběr ze spousty rekvizit, se kterými si necháš udělat momentku. Není potřeba na nic čekat, fotky jsou k dostání ihned na místě, kde je vytiskneme v perfektní kvalitě.

Samotné focení maturitního plesu

U nás v AZ-fotoslužby působíme v rámci celé České republiky, takže jsme ochotni focení tvého plesu zajistit kdekoli. Fotíme klasicky od slavnostního předtanečení, přes ošerpování, společnou třídní fotku a na závěr zašlapávání šerp. Fotografujeme jednu normální společnou fotografii a jednu uvolněnou až bláznivou. Fotograf je navíc celý večer k dispozici individuálním přáním jednotlivců. A kolik stojí focení maturitního plesu? Focení plesu pro 1 třídu stojí 2500,-Kč, s fotokoutkem pak 5000,-Kč.

Naši fotografové jsou profesionálové s roky zkušeností v oboru. Nechte starosti s focením plesu na nás a užijte si s celou třídou, školou a přáteli svůj večer.

Comments are closed.