Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Balanční techniky: rychlá pomoc od bolesti

Bohužel, nikdo z nás nemládne, i když to tak na první pohled u některých můžete vypadat jinak. Se stárnutím hlavně těla přicházejí nejrůznější trápení, nemoci a bolesti, které velká většina z nás řeší horou léků, které ovšem nic nevyřeší. Možná právě pro vás bude ideálním řešením nové kolibové balanční techniky, které dokonce některé pacienty zbavily bolestí už po první návštěvě. O co tedy vlastně jde? Vše má na svědomí paní Dagmar Kolibová, která je zkušenou masérkou a díky svým mnohaletým zkušenostem a spoustě absolvovaných kurzů a školení pro maséry, vyvinula vlastní techniku masáží. Ostatně mnohem více si o nich můžete přečíst na adrese balancnitechniky.cz.

Snadné, jednoduché a účinné

Ptáte se, v čem je to kouzlo? Jak již bylo zmíněno, tak paní Dagmar Kolibová se celý život pohybovala v masérství. Absolvovala nespočet různých školení a kurzů, které ovšem měli všechny jednu základní trhlinu. A to tu, že se vždy zaměřovaly jen na jeden daný problém a nebraly člověka, tedy jeho tělo, jako propojený komplex. A tento poznatek se stal základem právě pro balanční techniky proti bolesti. V současné době jsou tyto techniky už tak propracované a účinné, že dokonce někteří pacienti se zbavují svých bolestí už po první návštěvě. Léčba kobilovými technikami byla také úspěšně vyzkoušena na zvířatech, konkrétně psech a koních, kteří mají podobnou stavbu těla jako lidé.

Nepodceňujte své bolesti

I když vás teď možná nic nebolí, neznamená to, že je vše tak, jak má být. Například po úrazech nebo díky stresu zůstávají v našich tělech bloky i několik let. Propojení psychiky a svalů a zbavování se zátěže z minulosti je jedno z hlavních témat, kterému se paní Dagmar Kolibová momentálně věnuje. Pokud vás tato balanční technika také zaujala, můžete si o ní přečíst více na již zmíněné adrese balancnitechnika.cz.

Comments are closed.