Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Napište Ježíškovi

Ujíždíte na botách, ale nemáte prostředky na to, abyste se v nich doma mohly doslova přehrabovat? Napište Ježíškovi! Možná se slituje, a pokud nebudete otálet, možná vám stihne vaše vysněné dírkované kozačky pod stromeček ještě přinést. Klidně ale trvejte na tom, že ke svým novým šatům na ples, které si ve Stylomatu hodláte pořídit, potřebujete také nové elegantní lodičky. Ty staré by se nehodily. Ostatně pomalu nastává období, kdy společenské šaty budeme vytahovat ze skříně stále častěji a šaty do tanečních co nevidět vystřídají ty plesové.

K lodičkám i kozačky

V lodičkách se však za zábavou nevydávejte. Ty zabalte do igelitky a vezmete s sebou na přezutí. Přece v nich nebudete cestou za zábavou zmrzat. Nezapomeňte se proto v dopise Ježíškovi zmínit, že nutně potřebujete elegantní vysoké kozačky, protože ty dvoje, které se na vás z vašeho botníku šklebí, jsou už opotřebované. Při nejhorším, že se spokojíte i s kotníčkovými kozačkami. Požadavek na tenisky a baleríny že zatím pozdržte.

Opusťte staré věci pro nové!

Podzimní móda dokáže být velice pestrá, a to je na ní příjemné. Je však nutné čas od času vyměnit podzimní bundy a kabáty, protože i ony podléhají módě. Někteří lidé mají pocit, že jim toto svrchní oblečení, které pořídili před dvaceti lety, vydrží dalších deset. Fyzicky možná ano, ovšem co se týče aktuálních trendů, budou působit jako opravdové vykopávky.

Nepište tentokrát Ježíškovi, ale vyberte si ve Stylomatu rovnou. A když už tam budete na návštěvě, poohlédněte se i po praktickém oblečení, které vám může zpříjemnit cestu do zaměstnání či do školy. Vždyť kalhoty a svetry jsou pro toto roční období tou nejlepší variantou. Ženské pokolení si čím dál více získávají svetrové a úpletové šaty, které lze doplnit legínami nebo pohodlnými džínami a cítit se tak po celou dobu pracovního procesu skvěle.

Comments are closed.