Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

LPG automobily jsou trendy

Ceny benzínu a nafty rapidně stoupají a vám se to již začíná protivit? Začněte přemýšlet o přestavbě svého vozu na LPG či Diesel Gas. Možná, že jste ještě o světě těchto technologií neslyšeli, vězte však, že jejich výhodnost je vysoká. Zázrak, jehož základem je LPG či CNG nádrž, dokáže vaší peněžence velmi ulevit.

Jezděte levně i šetrně

Začneme-li hovořit řečí čísel, průměrná přestavba auta na LPG se pohybuje v rozmezí 20 000 Kč  – 30 000 Kč. Co je však klíčové, je finanční úspora při běžném používání. Byť je spotřeba lehce vyšší než u ropných paliv, cena plynu je na polovině ceny benzínu. V případě, že se do plynu přidávají LPG aditiva, která zajišťují lepší chod a zvýšenou ochranu motoru, cena může ještě maličko vzrůst. Nejen o ceně je však ona výhodnost. Jezdit můžete také šetrně k životnímu prostředí. Filtry LPG se postarají o udržení čistoty vašeho motoru. Nezbude po vás žádný zamořený vzduch ani zplodiny z výfuku.

Volba mezi plynem a benzinem

Pokud si myslíte, že po přestavbě vašeho automobilu přijdete navždy o možnost pohánět své auto benzínem, jste na omylu. Jednoduchým stiskem jednoho tlačítka na palubní desce vypnete přívod vstřikovačů LPG a změníte zdroj vstřikování na benzin. Tento systém se vám bude hodit v případě, že vaše LPG nádrž bude prázdná. Využijete tak zásobu benzinu a můžete v klidu pokračovat v jízdě.

Nechte si poradit profesionály

Jestliže stále tápete v pojmech LPG hadice či reduktor CNG, navštivte chytrý e-shop, který vám vaše informační nedostatky vysvětlí. Dozvíte se zde vše, co jste dosud nevěděli a zároveň si vyberete všechny potřebné součástky k přeměně vašeho vozu. Svět reduktorů CNG a podobných vychytávek opravdu není tak složitý, jak se na první pohled může zdát. Montáže LPG jsou v posledních letech opravdovým hitem, byla by tedy škoda ochudit váš automobil o LPG pohon.

Comments are closed.