Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení nové s.r.o. s umístěním do virtuální kanceláře

Založení s.r.o. přes poskytovatele služby Profi-kancelář má své nepostradatelné výhody. Tou hlavní je, že ušetříte nemalé peníze oproti variantě, kdy nakupujete již hotovou společnost. Rovněž získáte čistou historii, takže ve veřejném rejstříku budete uvedeni pouze vy. Veškeré informace, nastavení jména, struktury a živností je přesně podle vašich kritérií. K nově založené firmě můžete dostat svůj vlastní web, e-mail, vizitky i sídlo.

Využijte lukrativní sídlo firmy

Společně se založením s.r.o. myslete ještě na jednu podstatnou věc, kterou je adresa, kde budete sídlit. Chcete-li udělat dojem na klienty, určitě to musí být prestižní lokalita v hlavním městě, ať už je to Praha 1, Praha 2, Praha 3 nebo Praha 9. Sídlo firmy s virtuální podobou. To znamená, že na konkrétní adrese a dokonce i objektu bude jméno vaší společnosti, nebudete zde však standardně využívat kancelářských prostor, i když je to za mírný poplatek možné. Ve finále si necháte přeposílat poštu na jinou adresu, stejně tak, jako přesměrovat hovory. Navíc jsou tyto komerční objekty vybaveny i profesionální recepcí, jež se postará o vaše potenciální zákazníky a o všem vás bude informovat.

Rozjeďte business na vyšší úrovni

Ať už s podnikáním právě začínáte nebo máte potřebu ho nadále rozvíjet, myslete na zbytečné výdaje, které nemáte zapotřebí. Zaměřte se na vhodné sídlo firmy a sami velice brzy zjistíte, kolik užitku vám tyto ekonomicky dostupné služby přináší. Lpěte na garancích, jistotách a kvalitě, jimiž se Profi-kancelář s.r.o. dozajista pyšní. Ostatně je to jeden z prvotních subjektů nabízejících tyto služby v České republice, což je samo o sobě zárukou, jíž dostane naprosto každý příchozí zájemce.

Comments are closed.