Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Naše levná virtuální kancelář

Rozhodli jste se podnikat, ale nevíte si rady, kde umístit sídlo své firmy? Kde při dnešních horentních cenách nechat umístit kanceláře, aby vaše firma mohla plně a profesionálně působit? Trn z paty vám pomůže vytrhnout podnikatelské centrum Profi-kancelář s.r.o., které nabízí možnost lokalizace sídla firmy a založení virtuální kanceláře.

Zajímavá možnost – zřízení virtuální kanceláře

Virtuální kanceláře představuje velmi zajímavou alternativu klasické kanceláře a v západních zemích je firmy využívají již velmi dlouho. V posledních letech se ujaly i u nás a jejich popularita stále stoupá. Co si ale pod pojmem „virtuální kancelář v Praze“ představit?

Služba poskytnutí virtuální kanceláře nespočívá v poskytnutí fyzických prostor, ale adresy. Většinou jde o atraktivní adresy ve vyhlášených lokalitách v Praze (nebo jiných větších městech). Výhoda však nespočívá jen v prestiži, ale také v mnohem nižší pravděpodobnosti kontroly ze strany úřadů. V Praze působí tisíce společností a podle statistik proběhne kontrola z finančního úřadu v průměru jednou za sto let.

Služby virtuální kanceláře

S pronájmem virtuální kanceláře jsou spojeny i další zajímavé služby. Za příplatek lze v případě potřeby využívat zasedací místnost (např. pro jednání s klienty) nebo skutečné kanceláře. O vaši korespondenci se bude starat zkušený administrativní pracovník, který vždy přepošle na vámi zvolenou adresu. Postará se i o vyřizování telefonních hovorů a o jednání s úřady. Mezi další nadstandardní služby, které poskytovatelé virtuálních sídel nabízí, je např. vedení účetnictví. A vy se budete starat jen o to nejdůležitější – o vlastní podnikání.

Pokud vás virtuální kancelář Praha zaujala, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o. a vyberte si z pestré nabídky adres v rámci různých pražských lokalit. Měsíční cena za pronájem virtuálního sídla začíná na několika málo stech korunách.

Více na www.profi-kancelar.cz.

Comments are closed.