Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Kvalitní fasády za bezkonkurenční ceny

Kvalitní fasáda a zateplení domu jsou tím, co se rozhodující měrou podílí na tepelné pohodě celého domu i na energetické náročnosti jeho užívání. Zateplení domu je investice, která se vrátí v průběhu užívání takto upraveného domu v nižších provozních nákladech na vytápění. Stavaři doporučují provést na domě kvalitní fasádu bez ohledu na finanční náročnost. Kvalitní fasáda ale nemusí být velkou investicí.

 

Bezkonkurenční nabídka kvalitních fasád

Naše firma se specializuje na tepelné izolace staveb všeho druhu, na zateplování starších domů a na sanace obvodových plášťů. Její součástí je největší internetový obchod se zateplovacími systémy v České republice. Nejsme pouze prodavači zateplovacích materiálů, ale dokážeme Vám nabídnout kompletní řešení kvalitní fasády. Jako specializovaná stavební firma nakupujeme ve velkých objemech a bezkonkurenční ceny zateplovacích materiálů nabízíme klientům i v našem eshopu.

 

Široká nabídka zateplovacích materiálů

V internetovém obchodě fasada-levne.cz najdete kompletní nabídku všeho, co pro provedení kvalitní fasády budete potřebovat: Izolační desky, lepicí a stěrkové tmely, sklotextilní síťoviny, penetrační nátěry, fasádní omítky a barvy i veškeré příslušenství. Pokud si nejste při výběru materiálu jistí, využijte naší nabídky hotových zateplení, jednoduše si přímo na našem webu spočtěte potřebnou tloušťku izolace, nebo si nechte zdarma udělat kalkulaci.

 

Poradenství a služby na klíč

Ve spolupráci s ostatními odděleními naší firmy Vám připravíme i kompletní návrh zateplení domu, včetně závazné cenové kalkulace provedeme kvalitní fasádu na klíč. Jsme oficiálně schváleným dodavatelem programu Zelená úsporám a samozřejmostí je pro nás certifikát způsobilosti pro provádění zateplovacích systémů Baumit. Dopřejte si báječný pocit tepla domova za bezkonkurenční cenu. Pořiďte si skutečně kvalitní fasádu.

 

 

 

Comments are closed.