Přihlášení / Registrace
Rubriky
Archiv

Založení s.r.o. s virtuálním sídlem firmy

Ptáte se co je virtuální kancelář a virtuální sídlo firmy? Po praktické stránce se přitom nejedná jen o to, že si na úřadech zavedete virtuální sídlo firmy – společnost Profi-kancelář s.r.o. vám přináší kompletní balík služeb, a to včetně skutečného využití virtuální kanceláře. Pro případná jednání máte k dispozici elegantní prostory, recepce se vám postará o korespondenci a dokáže vyřídit ohlášené i neohlášené návštěvy. S ohledem na současné zákony vás nic nenutí být v průběhu pracovních dní na místě sídla, takže se nemusíte ničeho obávat a můžete se nerušeně soustředit na svůj byznys.

Hlavní výhody virtuální kanceláře

Výhody virtuálních kanceláří se ještě násobí pro začínající podnikatele, kteří mohou starosti se založením s.r.o. přenechat Profi-kanceláři, jež se postará o osobní konzultaci a umožní vám váš podnikatelský projekt zrealizovat ve velmi krátkém čase. Pokud se navíc rozhodnete využít i služeb v podobě virtuálních kanceláří, tak dostanete slevu na sídlo společnosti, jež jsme si už vysvětlili výše. Této lákavé nabídky už využily stovky nově založených s.r.o., takže se ničeho nebojte – systém už je zákazníky výborně prověřený.

Zvažujete i založení nové s.r.o.?

Veškeré detaily založení můžete vyřešit osobně při konzultaci, jisté však je, že do dvou týdnů budete mít svoje nové podnikání plně k dispozici – pokud ale opravdu spěcháte, tak můžete využít varianty tzv. ready-made firmy, která už byla dopředu založena, ale nevykonávala jakoukoliv činnost. Vy tak do rukou dostanete již funkční a ošetřené podnikání, jež začne fungovat prakticky už v den zakoupení.

Sídlo firmy v Praze vás možná nijak nezaráží, ale vězte, že jen samotná lokalita hraje ve váš prospěch. Jednoduše řečeno – společnosti sídlící v centru Prahy působí důvěryhodně jak na klienty, tak na úřady, které vás nebudou zatěžovat častými kontrolami. Ty jsou v ostatních lokalitách vcelku standardní záležitostí, a představují dodatečnou finanční i časovou zátěž na podnikatele.

Kromě zřízení virtuální kanceláře a založení s.r.o. se ale vaše spolupráce s Profi-kanceláře s.r.o. může prohloubit ještě v samotné pracovní rovině. Pokud byste měli zájem, tak firma vám poskytuje i vytvoření webové prezentace, vedení účetnictví, obstarání marketingu a další užitečné služby, které vám ušetří spoustu času a starostí.

Comments are closed.